Τζένη Μελιτά: Η on air “σπόντα” στον Κωστή Μαραβέγια που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Τζένη Μελιτά: Η on air “σπόντα” στον Κωστή Μαραβέγια που τον έφερε σε δύσκολη θέση
Glomex

Μια αμήχανη στιγμή από το παρελθόν "έφερε" στο παρόν η Τζένη Μελιτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής, υποδεικνύοντας ως... "υπαίτιο" τον Κωστή Μαραβέγια.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/05) ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της πορείας του στη μουσική, τα ταξίδια που απολαμβάνει να κάνει, ενώ μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ωστόσο, ακολούθησε μια ιδιαίτερα άβολη στιγμή, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε σε πόσο δύσκολη θέση την έφερε ο Κωστής Μαραβέγιας στο παρελθόν, όταν ο τότε σύντροφό της ζήτησε από τον τραγουδιστή να της κάνει μία αφιέρωση από τη σκηνή.

“Σε ευχαριστώ, Κωστή Μαραβέγια, που μου ‘χεις προσφέρει μία από τις πιο αμήχανες στιγμές σε όλη μου τη ζωή”, είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας, προκειμένου να διασαφηνίσει τι ακριβώς συνέβη.

“Έχω έναν πολύ καλό φίλο που ερχόταν σε συναυλίες μου και μου λέει: λοιπόν θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις το όνομα της Τζένης. Το καλύτερό μου οι προτάσεις γάμου. Ήταν η πρώτη μεγάλη μου συναυλία”, περιέγραψε ο τραγουδιστής.

“Στο θέατρο Βράχων με άπειρο κόσμο. Και να είμαι εγώ μόνη μου και να ‘χω ακούσει μία πρόταση γάμου. Είχα πάθει σοκ και ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση… τι απάντηση να δώσω; Μα δεν ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου, μία αφιέρωση ήθελε να μου κάνει. Το είχε μεταφράσει αλλιώς”, εξήγησε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

“Αφιέρωση ήθελε τελικά; Εγώ νόμιζα πρόταση γάμου. Όποιος θέλει αφιέρωση από ‘δω και πέρα θα παίρνει πρόταση γάμου και θα παντρεύεται, παιδιά”, απάντησε ο τραγουδιστής ξεσπώντας σε γέλια, για να απαντήσει η Τζένη Μελιτά: “Γελάς; Μα ήμασταν 2-3 μήνες μαζί και λέω: τι τον έπιασε τώρα και μου κάνει πρόταση γάμου μέσω του Μαραβέγια;”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα