Βασίλης Μπισμπίκης: “Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή”

Βασίλης Μπισμπίκης: “Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα Βανδή”
Βασίλης Μπισμπίκης Glomex

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Δέσποινα Βανδή και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση τους.

Για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή που τους τελευταίους μήνες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

“Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο από κάποιους δημοσιογράφους ή από ανθρώπους που “κλέβουν” την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Μπόρα είναι θα περάσει”, ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην προσωπική του ζωή με την διάσημη τραγουδίστρια, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του για τους παπαράτσι που τους ακολουθούν παντού.

“Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό”, δήλωσε.

Τέλος, είπε για την μεταξύ τους σχέση:

Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο”.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα