Βίκυ Καγιά: Η οριστική απάντηση για το GNTM, οι φήμες για το Fame Story και το τέλος από το Star

Βίκυ Καγιά: Η οριστική απάντηση για το GNTM, οι φήμες για το Fame Story και το τέλος από το Star
Βίκυ Καγιά Glomex

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στο εάν θα δούμε το GNTM και την επόμενη χρονιά. Πώς αντέδρασε στις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το Fame Story και το ρεπορτάζ που τη θέλει εκτός Star.

Δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό μας” έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, για το μέλλον του GNTM, καθώς οι πληροφορίες το θέλουν να μην επιστρέφει του χρόνου στο Star.

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μοντέλων επιβεβαίωσε όσα ακούγονται, λέγοντας: Από ό,τι ξέρω το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα μ’ αυτό. Πολλές φορές και τα projects και οι άνθρωποι κουράζονται και χρειάζεται μία παύση”.

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά απάντησε και για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Fame Story, το οποίο θα αναλάβει το Star. “Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και δεν το έχω σκεφτεί. format με τραγούδια δεν έχω κάνει ποτέ, με χορό έχω κάνει”, είπε.

Δήλωσε, πάντως, πως δεν έχει φόβο για τίποτα και της αρέσει να προχωρά μπροστά, ενώ ξεκαθάρισε πως το κανάλι δεν έχει ποτέ υπονοήσει και προτείνει στην ίδια να κάνει πρωινό.

Όσο για το εάν συζητάει με άλλα κανάλι, είπε πως δεν της αρέσει να το κάνει αν δεν έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία της με τον εκάστοτε σταθμό, ενώ ανέφερε πως το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου και θεωρεί ότι θα παραμείνει στο τηλεοπτικό της σπίτι.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

Τέλος από το Star;

Μερικές ώρες αργότερα, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μεταδόθηκε η είδηση πως η Βίκυ Καγιά φεύγει από το Star έπειτα από 7 χρόνια συνεργασίας.

“Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ και επιβεβαίωσα και σήμερα το πρωί, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά, μετά από 7 χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του Star, την ολοκληρώνει το φετινό καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού τις τελευταίες μέρες τα οποία δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία”, είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα