Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: “Πριν γνωριστούμε δεν σκεφτόμασταν το γάμο”

Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: “Πριν γνωριστούμε δεν σκεφτόμασταν το γάμο”
Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης Glomex

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης μίλησαν για την καραντίνα, τον γάμο τους και την καριέρα τους. Το ευτράπελο στην Επίδαυρο, όταν πήρε φωτιά το σκηνικό.

Στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου βρέθηκαν καλεσμένοι οι Βίκυ Παπαδοπούλου και Θάνος Τοκάκης, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Οι δυο τους μίλησαν για την περίοδο της καραντίνας, με την γνωστή ηθοποιός να αποκαλύπτει, μάλιστα, πως νόσησε από κορονοϊό: “Νόσησα και ακόμα δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Το πέρασα μέτρια, με δέκατα, φοβερή κούραση για 14 ημέρες. Ανησύχησα στην αρχή, μετρούσα συνέχεια το οξυγόνο μου. Έμεινα μόνη στο σπίτι της μητέρας μου, που έλειπε, οπότε δεν κόλλησα τον Θάνο. Ησύχασα μετά από 14 μέρες, βέβαια, δεν σας κρύβω ότι έχω μερικά κατάλοιπα. Κουράζομαι εύκολα πια παρόλο που ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα”.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε και στις δουλειές του στον χώρο του θεάματος και διάφορα ευτράπελα που τους συνέβησαν, με τον Θάνο Τοκάκη να ξεχωρίζει την πρώτη φορά που έπαιξε στην Επίδαυρο, όταν και πήρε φωτιά το σκηνικό κατά τη διάρκεια της παράστασης. Όπως περιέγραψε: “Ήταν η τελευταία φορά που επιτράπηκαν οι φωτιές live στην Επίδαυρο. Έπιασε φωτιά το σκηνικό κι ανεβαίνει ο Νίκος Κούρκουλος στη σκηνή κι αρχίζει και το πατάει και συνεχίσαμε την παράσταση”.

Όσο για την απόφασή τους να παντρευτούν, η Βίκυ Παπαδοπούλου δήλωσε πως έγινε εντελώς συνειδητά, αναφέροντας: “Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου”. “Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο”, συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης.

Ο Θάνος Τοκάκης αναφέρθηκε και στον αγώνα του αδερφού του που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2019.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα