“Βόμβα” στον Σασμό: Αποχωρεί βασικός πρωταγωνιστής στα μισά της σεζόν

Διαβάζεται σε 2'
“Βόμβα” στον Σασμό: Αποχωρεί βασικός πρωταγωνιστής στα μισά της σεζόν
Σασμός Alpha Tv

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό του Σασμού.

Την αποχώρησή του από τον Σασμό στα μισά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αποφάσισε ο ο δημοφιλής ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ανδρέα Βρουλάκη, συμφώνησε να συμμετάσχει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων δραματική σειρά του Alpha, με αποτέλεσμα να αποχωρεί στα μέσα του κύκλου.

Πρόκειται για μια αναπάντεχη εξέλιξη για τους τηλεθεατές, οι οποίοι αγάπησαν τον ρόλο του Μπισμπίκη στη δραματική σειρά του Alpha.

Βασίλης Μπισμπίκης Alpha Tv

Ο Ανδρέας Βρουλάκης είναι μέγας πολέμιος των Σταματάκηδων. Όταν μαθαίνει ότι ο ξάδελφός του, ο Παύλος ξεκινά τις διαδικασίες του Σασμού γίνεται έξαλλος. Του ζητά να σταματήσει κάθε προσπάθεια φωνάζοντας ότι «οι Σταματάκηδες είναι εχθροί μας κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ».

Αυτή θα είναι η στάση του μέχρι το τέλος! Δεν θα αλλάξει για κανέναν και για τίποτα, καθώς το μίσος τον έχει κυριέψει…

Σημειώνεται ότι η εταιρεία παραγωγής πρότεινε στον Βασίλη Μπισμπίκη να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Σασμό για περισσότερα επεισόδια. Το σενάριο της επέκτασης εξετάστηκε, αλλά τελικά δεν προχώρησε λόγω άλλων υποχρεώσεων του γνωστού ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Βασίλης Μπισμπίκης θα αποχωρήσει από τη σειρά του Alpha στο 65ο επεισόδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα αποχαιρετήσει την Άνω Ποριά και την οικογένεια των Βρουλάκηδων περίπου στα τέλη Ιανουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα