X-Factor: Ο έξαλλος Θεοφάνους “έδωσε” το συγκρότημά του- “Θα μάθετε να ακούτε”

X-Factor: Ο έξαλλος Θεοφάνους “έδωσε” το συγκρότημά του- “Θα μάθετε να ακούτε”

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του X-Factor οι "Άνω Κάτω", το συγκρότημα του οποίου μέντορας είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, κατάφεραν να τον εκνευρίσουν.

Έντονα δυσαρεστημένος και ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στον χθεσινό ημιτελικό του X-Factor. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός δεν δίστασε να μαρτυρήσει στον “αέρα” του σόου ένα λάθος που έκανε το συγκρότημα «Άνω-Κάτω», το οποίο ανήκει στη δική του ομάδα.

Αφορμή για τα νεύρα του Γιώργου Θεοφάνους στάθηκε η επιλογή του τραγουδιού: Το συγκρότημα ερμήνευσε το τραγούδι «Ξαφνικός έρωτας» της Ελένης Βιτάλη και κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια. Όταν όμως ήρθε η σειρά του Γιώργου Θεοφάνους, τους «έδωσε» στεγνά.

«Στο φινάλε δεν μου άρεσε αυτό το ορχηστρικό που έχετε κάνει. Το πήρατε, από ότι κατάλαβα, από ένα live του Στέλιου Ρόκκου. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό. Σας ζήτησα να το αλλάξετε αλλά δεν το αλλάξατε» είπε και πρόσθεσε: «Σας δίνω στον αέρα για αυτό. Σημαίνει ότι δεν ακούτε αυτά που λέω αλλά κάνετε του κεφαλιού σας. Ζήτησα να αλλαχθεί από εχθές. Η δουλειά σας ποια ήταν; Τι είχατε να κάνετε; Θα μάθετε να ακούτε αλλιώς δεν θα έχουμε συνέχεια. Να πάτε στο καλό. Θυμώνω. Άμα λέω κάτι και δεν ακούτε, θυμώνω».

Σημειώνεται ότι ο μουσικός διαγωνισμός βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, και οι κριτές έχουν ακόμη πιο υψηλές απαιτήσεις από τις ομάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα