X Factor: Συγκινημένος ο Θεοφάνους: “Ο Γιάννης Σπανός ήταν ένα μεγάλο χαμόγελο”

X Factor: Συγκινημένος ο Θεοφάνους: “Ο Γιάννης Σπανός ήταν ένα μεγάλο χαμόγελο”
X Factor - Κριτική επιτροπή

"Ο Γιάννης είναι μια μεγάλη αγκαλιά, ένα χαμόγελο. Εγώ έτσι τον θυμάμαι και έτσι πρέπει να μείνει στη μνήμη μας", αναφέρει χαρακτηριστικά στο X Factor ο Γιώργος Θεοφάνους.

Συγκινημένος από τον θάνατο του μεγάλου μουσικού Γιάννη Σπανού, ο Γ. Θεοφάνους εκθείασε τον καλλιτέχνη και πρότεινε στο κανάλι και την παραγωγή να κάνουν ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

“Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας και ειδικά για εμάς τους συναδέλφούς του. Για εμένα ήταν από τους πρώτους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, έπαιξα μαζί του στο πιάνο. Ο Γιάννης Σπανός είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική” είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και συμπλήρωσε: “Γι’ αυτό και θα παρακαλούσα την παραγωγή και το κανάλι και δεσμεύομαι να το αναλάβω εγώ ο ίδιος να ετοιμάσουμε ένα αφιέρωμα χωρίς ανταγωνισμούς και ψηφοφορίες με τα παιδιά όλων των ομάδων. Γιατί ο Γιάννης είναι μια μεγάλη αγκαλιά, ένα χαμόγελο. Εγώ έτσι τον θυμάμαι και έτσι πρέπει να μείνει στη μνήμη μας, ένα μεγάλο χαμόγελο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα