Ξεκινάει η σεζόν: Τι κάνει πρεμιέρα σήμερα – 8+1 νέα προγράμματα

Ξεκινάει η σεζόν: Τι κάνει πρεμιέρα σήμερα – 8+1 νέα προγράμματα
Άγρια γη, GNTM, Εκτός υπηρεσίας, Σασμός ΣΚΑΙ, STAR, ANT1, ALPHA

Ποιες είναι οι νέες σειρές μυθοπλασίας που προβάλλουν σήμερα το πρώτο τους επεισόδιο. Ποια άλλα προγράμματα κάνουν πρεμιέρα.

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα, Δευτέρα (19/09), εννέα διαφορετικά προγράμματα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν νέες και πολλά υποσχόμενες σειρές, ριάλιτι που έχουν αποδείξει τη δυναμική τους, αλλά και σίριαλ που αγαπήθηκαν πέρυσι από το κοινό και επανέρχονται με τη δεύτερη σεζόν τους.

Συγκεκριμένα, οι νέες σειρές που ξεκινούν να προβάλλονται σήμερα και οι οποίες “αγγίζουν” ένα ευρύ γκάμα ειδών (δραματικές, κωμικές, εποχής) είναι οι εξής: Έρωτας φυγάς”, “Άγρια γη”, “Ο Παράδεισος των κυριών”, “Γλυκάνισος”, “Εκτός υπηρεσίας”, “Παγιδευμένοι”. Την ίδια στιγμή, πρεμιέρα κάνει ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων GNTM, ενώ επιστρέφουν δυναμικά ο “Σασμός” και η “Γη της ελιάς”.

Τι κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/09)

Έρωτας φυγάς

Η δραματική σειρά εποχής του OPEN, “Έρωτας φυγάς”, μας ταξιδεύει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50. Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, που στα απόνερα του Β’ Παγκοσμίου και του Εμφυλίου πολέμου, διεκδικεί και λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος, σ’ έναν κόσμο που προχωρά σαρωτικά και χωρίς γυρισμό. Οι ήρωες παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17.45. Καθημερινά στις 17.45, στο OPEN

Άγρια γη

Η δραματική καθημερινή σειρά “Άγρια Γη” του ΣΚΑΙ, διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη, όπου τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Ένας άντρας, ο Άρης, επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν. Θα καταφέρει η αγάπη να βάλει ένα τέλος; Η αγάπη που ξεκίνησε μαζί με το κακό κι έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό…

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας , Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού , Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού , Ελένη Μαρσίδου, Έλενα Ασημακοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Πέτρος Σκαρμέας, Νικόλας Βασιλειάδης , Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Ζορμπά, Σόφη Ζαννίνου.

Πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 18.50. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.50, στον ΣΚΑΙ

Ο Παράδεισος των κυριών

Η δραματική σειρά εποχής του Alpha, “Ο Παράδεισος των κυριών”, είναι μια φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια. Μας ταξιδεύει στα 60’s και, συγκεκριμένα, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείων ειδών με ανθρώπους χαμογελαστούς, σκυθρωπούς, μακιγιαρισμένους, καθωσπρέπει. Ωστόσο, πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του “Παραδείσου” κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης, Γωγώ Μπρέμπου.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00, στον Alpha.

Γλυκάνισος

Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΙ με το μεθυστικό όνομα “Γλυκάνισος” και με γυρίσματα στη Μυτιλήνη, ο μεγάλος έρωτας δύο διαφορετικών ανθρώπων ξετυλίγεται μπροστά μας. Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ρισκάρουν τα πάντα και τολμούν να ονειρευτούν. Ανάμεσα στα “πρέπει”, πόσο ελεύθεροι μπορούν να ζήσουν; Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Εύρη Σωφρωνιάδου, Χρήστος Κοντογιώργης), Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος, Μαίρη Χήναρη, Αντώνης Γιαννακός, Μπίλιω Μαρνέλη, Αθηνά Αλεξοπούλου, Νίκος Κασάπης, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Φώτης Κάραλης, Άρτεμις Ιωαννίδη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου,, Κώστας Ζωγραφόπουλος, Τάσος Καρλής, Κάρμεν Ρουγγέρη.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Εκτός υπηρεσίας

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, “Εκτός υπηρεσίας”, διαδραματίζεται στον Κάβουρα, ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα. Εξαιτίας, όμως, αυτής, έρχεται ειδοποίηση από τα κεντρικά ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, τρεις αστυνομικοί αποφασίζουν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να κρατήσουν το τμήμα ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι! Το πρώτο τους έγκλημα θα ενεργοποιήσει την κόντρα που είχε να “ξυπνήσει” για χρόνια ανάμεσα στα δύο χωριά, το Καμπανάκι και το Ποθητό. Θα μπορέσουν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης; Θα καταφέρουν να κρατήσουν το αστυνομικό τους Τμήμα ανοιχτό;

Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αλίκη Αλεξανδράκη.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Κάθε Δευτέρα – Τρίτη στις 21.00, στον ΑΝΤ1

GNTM 5

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα! Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Το GNTM 5 είναι «φωτιά» με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από την κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, τον διακεκριμένο σύμβουλο μόδας Τάσο Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργο Καράβα! Μαζί με τη guest κριτή στις audition, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, αναζητούν εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, αυθεντικότητα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ, αυτοπεποίθηση και διάθεση να εξελιχθούν. Αναζητούν εντυπωσιακά, μοναδικά πρόσωπα, που αντιπροσωπεύουν τα σύγχρονα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς, που συνεχώς αλλάζουν και ανανεώνονται. Και ανάμεσά τους φυσικά, εκείνο το ένα, νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 στο STAR

Σασμός

Ο επιτυχημένος “Σασμός” του Alpha, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη σειρά την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει. Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής, Μαρία Τζομπανάκη, Όλγα Δαμάνη, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μάνος Πετούσης.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στον ALPHA

Γη της ελιάς

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, “Γη της ελιάς”, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της. Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς αναστατώνει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα δημιουργήσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης όμως δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίση, αλλά και έρωτα. Ο Στάθης ζει την απόλυτη ευτυχία με την Εύα δίχως άγχη και περιορισμούς, νιώθοντας για πρώτη φορά ελεύθερος. Νέοι έρωτες θα ανθίσουν και κάποιοι άλλοι λήγουν. Το άλλο πρόσωπο της αγάπης αντικρίζει η Μυρτάλη, που ξαφνικά μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και σιγά σιγά την οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Κλειώ, Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη , Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελισάβετ Γιαννακού, Μελίνα Κόντη, Έλενα Καλλινίκου, Φιλιώ Κυριάκου.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Δευτέρα έως Κυριακή στις 21.00 στο MEGA

Παγιδευμένοι

Αστυνομικά στοιχεία διαθέτει η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο “Παγιδευμένοι”, όπου κεντρικό θέμα είναι η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού, που ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων. Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει η αλήθεια και πόση οδύνη μπορεί να κρύβει μέσα της;

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης,Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Σοφία Φαραζή, Ταμίλλα Κουλίεβα.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 22.00. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00, στον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα