“Λύγισε” o Γιώργος Σουξές: “Είμαι μοναχικός άνθρωπος, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Σουξές
Ο Γιώργος Σουξές Glomex

Συγκινήθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σουξές στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όταν είδε ένα βίντεο-αφιέρωμα για την ζωή του.

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την ώρα της συνέντευξής του.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο», συγκινήθηκε καθώς παρακολουθούσε το αφιέρωμα που έπαιξε στον αέρα για τον ίδιο.

“Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις, είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες, αληθινές αντιδράσεις”, δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη μετά την προβολή του βίντεο.

“Θα σου πω κάτι, είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα, γιατί ήταν σαν να υποδύομαι έναν ρόλο. Ήρθα με τα καθημερινά μου” της απάντησε ο ίδιος αρχικά με δάκρυα στα μάτια.

“Είμαι μοναχικός άνθρωπος, αυτό τώρα ήταν όλη μου η ζωή, δεν ήταν εύκολη. Ξαφνικά τη βλέπεις μπροστά σου και σε εισαγωγικά λες, έχω καταφέρει πράγματα που ήθελα να κάνω. Γι’ αυτό μου συμβαίνει τώρα αυτό”, είπε ο ηθοποιός.

“Όλη η διαδρομή είχε δυσκολίες, είναι μία δουλειά που κάθε μέρα δίνεις εξετάσεις. Ακόμα και η σκηνή που θα κάνεις για την τηλεόραση λες “Αυτήν τη σκηνή θα τη βλέπουν σε 30, 40 χρόνια, πρέπει να είμαι καλός”. Είμαι τυχερός γιατί μου αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνω με χαρά”, δήλωσε στην συνέχεια ο Γιώργος Σουξές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα