YFSF: Όταν ο Αργύρης Αγγέλου “συνάντησε” την Britney Spears, κάτι πήγε στραβά

YFSF: Όταν ο Αργύρης Αγγέλου “συνάντησε” την Britney Spears, κάτι πήγε στραβά

Ο Αργύρης Αγγέλου κλήθηκε να μιμηθεί την Britney Spears, τραγουδώντας και χορεύοντας το "Oops!... I Did It Again", ενώ φορούσε την χαρακτηριστική της κολλητή ολόσωμη φόρμα. Το Twitter εμπνεύστηκε και τον παρομοίασε με την Ιωάννα Τούνη και τη Μπέσυ Μάλφα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής του YFSF (Your Face Sounds Famliar) είδαμε επιτυχημένες μεταμφιέσεις, πολύ καλές ερμηνείες, εξαιρετικές μιμήσεις και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα.

Εκείνο, όμως, που αποτέλεσε το highlight της βραδιάς ήταν η μεταμφίεση του ηθοποιού Αργύρη Αγγέλου σε Britney Spears και η ερμηνεία του στο τραγούδι “Oops!… I Did It Again”!

Όλοι θυμόμαστε την 19χρονη τότε Britney να το τραγουδά φορώντας μια ολόσωμη, κολλητή, κόκκινη, vinyl φόρμα και να χορεύει ακατάπαυστα, δίχως να πάρει ούτε μια ανάσα.

Αυτό ακριβώς κλήθηκε να κάνει ο Αργύρης Αγγέλου και του “βγάζουμε το καπέλο” για την εξαιρετική προσπάθεια σε μια τόσο απαιτητική εμφάνιση, αλλά φαίνεται πως το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο.

Ήταν ένα δύσκολο act με πολλές χορογραφίες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Αργύρης έπρεπε να τραγουδά μιμούμενος την χαρακτηριστική φωνή της Britney.

Αν και κατάφερε να φέρεις εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνισή του, που θύμισε στους τουιτεράδες πολλά και διάφορα, από την Ιωάννα Τούνη και την Μπέσυ Μάλφα.

Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets:

Και τελικά, το συμπέρασμα είναι ένα:

Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα