Υπόθεση Kevin Spacey: Το Netflix ‘παγώνει’ την έκτη και τελευταία σεζόν του House of Cards

Υπόθεση Kevin Spacey: Το Netflix ‘παγώνει’ την έκτη και τελευταία σεζόν του House of Cards
Kevin Spacey seen at the "House of Cards" event at the Netflix FYSee exhibit space with Q&A panel at the Samuel Goldwyn Theater on Monday, May 07, 2017, in Los Angeles. (Photo by Blair Raughley/Invision for Netflix/AP Images) Photo by Blair Raughley/Invision for Netflix/AP Images

Μετά την πρώτη απόφαση για λήξη της δημοφιλούς σειράς μετά την προβολή της επικείμενης σεζόν, τελικά το συνδρομητικό δίκτυο ανακοίνωσε πως αναβάλλεται και η παραγωγή του έκτου και τελευταίου κύκλου

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Netflix, έπειτα από τις αποκαλύψεις που θέλουν τον Kevin Spacey να παρενοχλεί σεξουαλικά 14χρονο. Μετά την πρώτη απόφαση που ήθελε την έκτη σεζόν του House Of Cards να είναι και η τελευταία του πολιτικού δράματος που απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς σε όλο τον κόσμο, τώρα το συνδρομητικό δίκτυο βάζει “φρένο” και στην παραγωγή του τελευταίου αυτού κύκλου.

“Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να αναστείλλουν την παραγωγή της σειράς House of Cards και της έκτης σεζόν, μέχρι νεοτέρας, ώστε στο μεσοδιάστημα να εξεταστεί η κατάσταση και ως εκ τούτου να δώσουμε απαντήσεις στις ανησυχίες των εργαζομένων και των ηθοποιών” ανέφεραν οι εταιρίες.

Ο Anthony Rapp είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του πως ο 54χρονος σήμερα ηθοποιός, του είχε επιτεθεί σεξουαλικά πριν από 30 περίπου χρόνια και όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών. Ο Kevin Spacey με ανακοίνωσή του που ανάρτησε στο twitter, επιχείρσε να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον νεαρό ηθοποιό και αποκαλύπτοντας δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

“Σέβομαι και θαυμάζω τον Anthony Rapp ως ηθοποιό. Φρίττω ακούγοντας την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, που θα πρέπει να έχει συμβεί περισσότερα από 30 χρόνια στο παρελθόν. Αλλά αν συμπεριφέρθηκα όπως το περιγράφει, του χρωστώ μια ειλικρινή συγγνώμη, για μια πράξη που θα ήταν ανεπίτρεπτη και υπό την επήρεια του αλκοόλ και ζητώ συγγνώμη για τα συναισθήματα που περιγράφει πως κουβαλούσε μέσα του όλα αυτά τα χρόνια” ανέφερε.

Σε συνέχεια τ ων κατηγοριών σε βάρος του Kevin Spacey, ο αδερφός του Randall Fowler αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά χρόνια του ηθοποιού, εκείνου και της αδερφής τους. Όπως ανέφερε ο 62χρονος άνδρας, ο ναζιστής πατέρας τους τον κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση.

Photo by Blair Raughley/Invision for Netflix/AP Images

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα