YFSF: Εντυπωσίασε ο Νικόλας Ραπτάκης ως Ed Sheeran – Το φιλί on stage

YFSF: Εντυπωσίασε ο Νικόλας Ραπτάκης ως Ed Sheeran – Το φιλί on stage
Ο Νικόλας Ραπτάκης στο YFSF Youtube

Ο Νικόλας Ραπτάκης ενσάρκωσε τον διάσημο ποπ τραγουδιστή Ed Sheeran με μεγάλη επιτυχία. Η ερμηνεία, το χορευτικό και το φιλί στο τέλος.

Η δεύτερη Κυριακή του Your Face Sounds Familiar (YFSF) στον ΑΝΤ1 ήταν γεμάτη ανατρεπτικές μεταμφιέσεις και μοναδικές στιγμές on stage, με τους δέκα παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους στις ενδιαφέρουσες μεταμορφώσεις που κλήθηκαν να κάνουν.

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Μαρία Ανδρούτσου ως Tones and I (Toni Watson), ωστόσο, κι άλλες εμφανίσεις εντυπωσίασαν και κέρδισαν υψηλούς βαθμούς από την κριτική επιτροπή και ζεστό χειροκρότημα από το κοινό.

Ο Νικόλας Ραπτάκης κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές της κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, αφού με την εμφάνισή του ως Ed Sheeran στο “Thinking Out Loud” εντυπωσίασε και η μίμησή του θεωρήθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες της βραδιάς.

Τόσο η ερμηνεία του όσο και το χορευτικό του επίσημου βίντεο-κλιπ του τραγουδιού ήταν πάρα πολύ καλά, ενώ η ομοιότητά τους ήταν, επίσης, εκπληκτική, με το χαρακτηριστικό τζίντζερ μαλλί, τα τατουάζ στα χέρια και τα αραιά γένια.

Επίσης, ο Ραπτάκης έδωσε και το φιλί που βλέπουμε στο βίντεο-κλιπ στην χορεύτρια που τον συνόδευσε on stage!

Δείτε την εμφάνισή του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα