Πτώση στη θερμοκρασία και χιονοπτώσεις στα ορεινά

ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

(ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICON

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά και βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της ανατολικής και νότιας χώρας.

Από τη Θεσσαλία και βορειότερα ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα πεδινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τοπικά στα βόρεια και το Ιόνιο θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι, βορειοανατολικοί 5- 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Στα βόρεια ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί, εντάσεως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-9 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα χιονόνερου ή ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0-5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί, 3-5 μποφόρ και από το βράδι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο από -3 έως 6.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά θα σημειωθούν σε Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική  και νότια Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί, εντάσεως 3-5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στη βόρεια Κρήτη. Πιθανώς βροχές και στις στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, εντάσεως 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τον καιρό το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr

SHARE:

24Media Network