Γκάμα Μεγάλων Τηλεοράσεων για Μεγάλους Τελικούς από τα Public

Διαβάζεται σε 3'
Γκάμα Μεγάλων Τηλεοράσεων για Μεγάλους Τελικούς από τα Public

Στα Public βρίσκουμε απεριόριστη γκάμα XL τηλεοράσεων σε χαμηλές τιμές και πάντα με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής για να τις αποκτήσουμε άτοκα και χωρίς κάρτα!

Για να μην χάσουμε ούτε στιγμή από τους αγαπημένους μας αγώνες αυτό το καλοκαίρι, η φάση είναι τηλεόραση στα Public! Όπως μας λέει και η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή «παθιασμένο φίλαθλο» Σάββα Πούμπουρα, η οποία μας καλεί να προετοιμαστούμε για ένα σούπερ αθλητικό καλοκαίρι, γεμάτο ιστορικές φάσεις, αλλά και επική ποικιλία ειδών τεχνολογίας και gaming. Στα Public ανακαλύπτουμε μια τεράστια γκάμα XL τηλεοράσεων και προϊόντων ήχου που θα κάνουν τη θέαση από το σαλόνι μας μία αξέχαστη εμπειρία!

Και επειδή φέτος η φάση έχει δυνατούς αγώνες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και στίβου, τα Public είναι εδώ για να μας εξοπλίσουν με όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε μοναδικές αθλητικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από την άνεση του καναπέ μας. 

Ειδικότερα, σε όλα τα 14 μεγάλα καταστήματα “Public + home” και το Public.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα μοντέλα XL τηλεοράσεων  (από 65 έως 85+ ίντσες) και επώνυμες μάρκες για να επιλέξουν τις κατάλληλες ίντσες & μάρκες για το setup του σπιτιού τους, μεγάλη ποικιλία σε soundbars διαφορετικής ισχύος αλλά και αξεσουάρ TV για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, σαν να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Και όλα αυτά πάντοτε με την ασύγκριτη ευκολία πληρωμών που προσφέρουν τα Public. Και το φετινό καλοκαίρι όλες οι αγορές πραγματοποιούνται Άτοκα με έως 36 χαμηλές δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω της υπηρεσίας «Flex Pay» στο δίκτυο καταστημάτων Public. Εναλλακτικά, για online αγορές, η πληρωμή μέσω Klarna δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε για τη νίκη και να πληρώσουμε αργότερα με την υπηρεσία “Public Now Pay Later” σε 3 άτοκες δόσεις ή πληρωμή σε 30 ημέρες. 

Ακόμη, τα Public μας συστήνουν τον νέο διαδραστικό ψηφιακό κατάλογο τηλεοράσεων που περιλαμβάνει την τεράστια γκάμα με smart TVs, προτάσεις και συνδυαστικές υπηρεσίες για ακόμη καλύτερη ποιότητα θέασης! Ο ολοκαίνουριος ψηφιακός κατάλογος είναι διαθέσιμος σε online μορφή, ώστε να επιτρέπει στους καταναλωτές να τον επισκέπτονται με ένα μόνο κλικ από το κινητό ή το tablet τους!

Η διευρυμένη γκάμα τηλεοράσεων είναι πλέον προσβάσιμη και μέσω αυτής της ψηφιακής εμπειρίας νέας γενιάς, και οι καταναλωτές μπορούν να αντλήσουν έμπνευση, αξιοποιώντας αμέτρητες προτάσεις, καθώς και τις λύσεις και τις συνδυαστικές υπηρεσίες πληρωμής και παράδοσης που είναι διαθέσιμες. Τέλος, στην ειδική ενότητα με συχνές ερωτήσεις, τα Public επιχειρούν να απαντήσουν σε κάθε πιθανή απορία των πελατών

Μπορείτε να δείτε την καμπάνια που δημιούργησε η ομάδα των Public σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία 4 Wise Monkeys, σε παραγωγή “The Lazer Cow” εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα