Η Kaizen Gaming ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024

Διαβάζεται σε 3'
Η Kaizen Gaming ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024

Η κορυφαία εταιρεία GameTech αναδείχθηκε 3η στη λίστα «Most Admired Companies in Greece» του Fortune

Ανάμεσα στις εταιρείες, που ξεχώρισαν για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους φήμη, βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η Kaizen Gaming, κατακτώντας την 3η θέση στη λίστα Fortune’s Most Admired Companies in Greece 2024.

Πιστή στις αξίες της για συνεχή βελτίωση, η Kaizen Gaming κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να ανέλθει στην τρίτη θέση – από την 20ή θέση το 2022 και την 6η θέση το 2023. Παράλληλα, εντάχθηκε στο «Hall of Fame» του θεσμού. Πρόκειται για μια διάκριση, η οποία αποδίδεται σε εταιρείες που έχουν συμπεριληφθεί τρεις φορές στη λίστα Fortune’s Most Admired Companies.

Η λίστα των πιο «αξιοθαύμαστων» εταιρειών διαμορφώνεται ύστερα από έρευνα που διεξάγει τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG. Φέτος στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 ανώτατα διοικητικά στελέχη της αγοράς από 422 εταιρείες διαφόρων κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατάταξη διαμορφώνεται βάσει εννιά συγκεκριμένων κριτηρίων αξιολόγησης, τα οποία συνδέονται με την καινοτομία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, την αξιοποίηση των εταιρικών πόρων, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την ποιότητα της διοίκησης, την οικονομική ευρωστία, τη μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία, την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών και την εξωστρέφεια – ανταγωνιστικότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming, Γιώργος Δασκαλάκης, σχολίασε σχετικά με τη διάκριση αυτή: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας να βρισκόμαστε ξανά στη λίστα των Most Admired Companies. Η κατάκτηση της 3ης θέσης, της υψηλότερης που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα στον θεσμό, αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της διαδρομής της Kaizen Gaming που ξεκίνησε από την Ελλάδα και σήμερα μας βρίσκει να δραστηριοποιούμαστε σε 17 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η διάκριση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που η Kaizen Gaming, μια ελληνική εταιρεία, είναι χορηγός του Euro και του Copa America 2024. Πριν 12 χρόνια, όταν ξεκινούσαμε αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι θα φτάναμε σήμερα σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, τις θαυμαστές εταιρείες τις κάνουν οι θαυμαστοί άνθρωποι και για αυτούς έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε να κοιτάζουμε και, κυρίως, να προχωράμε μπροστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kaizen Gaming αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον πλανήτη. Διαθέτει περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους, από τους οποίους οι περισσότεροι βρίσκονται στην Ελλάδα. Μέσα από το διεθνές της brand, το Betano, έχει συνάψει χορηγικές συνεργασίες με ορισμένες από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (UEFA EURO 2024™, CONMEBOL Copa America™ 2024, πρωταθλήματα Αργεντινής, Βραζιλίας κ.α.) και ομάδες (Άστον Βίλα, Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα κ.α.). Επιπλέον, η Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η Kaizen Gaming σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί σταθερά έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του αθλητισμού στις δύο χώρες, βρισκόμενη στο πλευρό πλήθους αθλητών, ομάδων και ομοσπονδιών.

Τέλος, στις αρχές της χρονιάς η Kaizen Gaming προχώρησε στην ίδρυση του Kaizen Foundation, ενός Διεθνούς Κοινωφελούς Οργανισμού, του οποίου αποτελεί τον αποκλειστικό χρηματοδότη. Η δράση του Kaizen Foundation έχει ήδη ξεκινήσει με τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων, όπως η ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το κόστος της οποίας θα φτάσει τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα