Η nrg εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι

Διαβάζεται σε 2'
Η nrg εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι

Η nrg ενισχύει την παρουσία της στην αγορά και βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες της, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για άριστη εξυπηρέτηση.

Η nrg συνεχίζει τη δυναμική της πορεία με την έναρξη λειτουργίας δύο νέων καταστημάτων στην Αττική, συγκεκριμένα στις περιοχές της Δάφνης και του Περιστερίου. Η διπλή αυτή προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων της nrg αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το νέο κατάστημα στη Δάφνη, το οποίο βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 212, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του στις 20 Ιουνίου και αναμένεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Στις 27 Ιουνίου, η nrg εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Περιστέρι, στη Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 54, προσφέροντας στους κατοίκους της περιοχής τη δυνατότητα να απολαύσουν αντίστοιχα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, που χαρακτηρίζει την nrg. Παράλληλα, ένα ακόμη κατάστημα είναι στο στάδιο της κατασκευής και της παράδοσης, με σκοπό η εταιρία να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της και να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους πελάτες.

Τα νέα καταστήματα εκφράζουν τη δέσμευση της nrg να δημιουργήσει προσωποποιημένες και ποιοτικές εμπειρίες για τους πελάτες της. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία, να ενημερωθούν για τα ολοκληρωμένα ενεργειακά προγράμματα, να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων έξυπνου σπιτιού και να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση από την καταρτισμένη ομάδα της nrg. Οι στρατηγικές τοποθεσίες των καταστημάτων διασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση και άνεση για όλους τους πελάτες.

Ο κ. Φώτης Οικονομίδης, Εμπορικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάσαμε τα νέα μας καταστήματα. Η στρατηγική μας για το 2024 επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου μας με στόχο να εξυπηρετούμε αποτελεσματικότερα τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών. Με τον διπλασιασμό των καταστημάτων μας σε μόλις λίγους μήνες και την προσθήκη νέων καταστημάτων κατά τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο διευρύνουμε τη γεωγραφική μας κάλυψη, αλλά ενδυναμώνουμε και τη σχέση μας με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και προσβλέπουμε σε ένα μέλλον γεμάτο ενέργεια και καινοτομία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα