Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στήριγμα στους αθλητές του ΙΩΝΑ ΑμεΑ.

Διαβάζεται σε 2'
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στήριγμα στους αθλητές του ΙΩΝΑ ΑμεΑ.

Μια σημαντική συνεργασία συνεργασία ξεκίνησε ο σύλλογος ΙΩΝΑΣ ΑμεΑ με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, η οποία έχει ως στόχο τη στήριξη των αθλητών του και την προαγωγή της υγείας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, θα αναλάβει τον ετήσιο προαγωνιστικό ιατρικό έλεγχο των αθλητών του συλλόγου. Η προσφορά αυτή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των αθλητών του, καθώς και για την ενίσχυση της αθλητικής δραστηριότητας του συλλόγου.

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με έμπρακτο τρόπο, ενισχύει την προσπάθεια μιας ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, που παρόλο τις δυσκολίες της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι αθλητές με αναπηρίες, δεν έχουν να ζηλέψουν την προσπάθεια αρτιμελών αθλητών, καθότι οι προπονήσεις τους, είναι εξίσου δύσκολες και απαιτητικές. Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, συμβάλει στην ανάπτυξη του παραθλητικού κινήματος και στην ανάδειξη του συνθήματος ” Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι”, που είναι το κεντρικό μήνυμα του συλλόγου ΙΩΝΑΣ.

Ο αντιπρόεδρος και αθλητής του συλλόγου ΙΩΝΑΣ Κώστας Οκταπόδης δήλωσε: Είναι πολύ σημαντική προς τους αθλητές του συλλόγου μας η προσφορά του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας ένα από τα καλύτερα κέντρα υγείας στην Ελλάδα. Αυτό που καθιστά πολύ σημαντική αυτή τη συνεργασία, είναι η πρόληψη που παρέχεται από τον ετήσιο προαγωνιστικό ιατρικό έλεγχο. Με αυτόν τον ιατρικό έλεγχο, μας δίνεται η δυνατότητα με ασφάλεια να πραγματοποιούμε τις προπονήσεις μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών που συμβάλλει στη συμπερίληψη των ανθρώπων με αναπηρία και ως εργαζόμενος στον όμιλο. Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αγόρασε το χειρήλατο ειδικό ποδήλατο που χρησιμοποιώ για να αθλούμαι και είμαι ευγνώμων γι΄αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εκ μέρους όλων των αθλητών του ΙΩΝΑ ΑμεΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα