Νεκρός πυροσβέστης στη Μάνη

Φωτιά μέσα σε κατοικημένη περιοχή στο χωριό Ρίζιανη Θεσπρωτίας έκαψε τάφους, ελαιώνες και αποθήκες. Έφτασε στα όρια ακριβώς της κατοικημένης περιοχής, αλλά δεν επεκτάθηκε, λόγω της έγκαιρης επέμβασης της πυροσβεστικής. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Φωτιά μέσα σε κατοικημένη περιοχή στο χωριό Ρίζιανη Θεσπρωτίας έκαψε τάφους, ελαιώνες και αποθήκες. Έφτασε στα όρια ακριβώς της κατοικημένης περιοχής, αλλά δεν επεκτάθηκε, λόγω της έγκαιρης επέμβασης της πυροσβεστικής. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Η πυροσβεστική μετράει το πρώτο της θύμα το φετινό καλοκαίρι. Ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου απανθρακώθηκε στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης. Τον βρήκαν συνάδελφοί του.

Τραγωδία στη Λακωνία, καθώς ένας πυροσβέστης βρήκε τον θάνατο στη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από συναδέλφους του.

Πρόκειται για τον Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Καστρή, 49 ετών, διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γυθείου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο μέτωπο με τζίπ, όταν έδωσε εντολή στο οδηγό του να απομακρυνθεί για να φέρει περισσότερες δυνάμεις.

Έμεινε μόνος με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διαφύγει και να απανθρακωθεί

Ο 49χρονος έφερε εγκαύματα στο σώμα, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του αξιωματικού θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

SHARE:

24Media Network