ΣΕΦΕΑΑ: Αυτός ήταν ο ειδικός φρουρός που αυτοκτόνησε όταν παρέσυρε με τη μηχανή του μια γυναίκα

ΣΕΦΕΑΑ: Αυτός ήταν ο ειδικός φρουρός που αυτοκτόνησε όταν παρέσυρε με τη μηχανή του μια γυναίκα

Πληροφορίες για τον Θεόδωρο Π., τον 28χρονο ειδικό φρουρό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, βάζοντας τέλος στη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι, έδωσαν οι συνάδελφοι του

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για την αυτοκτονία του 28χρονου συναδέλφου τους μετά από τροχαίο δυστύχημα στον Χαλάνδρι, εξέδωσε την Δευτέρα (23/12) το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

Το ΣΕΦΕΑΑ τονίζει ότι ο Θεόδωρος Π. ήταν σύμβολο εργατικότητας και υπευθυνότητας, ιδιαίτερα ευσυνείδητος, με σπάνιο χαρακτήρα και αρετές. Τέτοιους ανθρώπους, συνεχίζει, τους έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά τους θέλει ζωντανούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"To Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συγκλονισμένο, όπως και ολόκληρη η κοινωνία, θρηνεί το χαμό ενός συναδέλφου που υπέκυψε στην υπέρμετρη ευαισθησία του χαρακτήρα του και έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του μετά από δυστύχημα με την ιδιωτική του μηχανή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ηλικιωμένης στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Ο Θεόδωρος Π., γεννημένος του 1985 υπήρξε για όσους τον γνώρισαν, σύμβολο εργατικότητας και υπευθυνότητας τόσο στη προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή του ζωή, ιδιαίτερα ευσυνείδητος με σπάνιο χαρακτήρα και αρετές.

Υπηρέτησε για μεγάλο διάστημα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και αργότερα μέχρι σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η αποφράδα ώρα τον "έπνιξε" με το βρόγχο ευθύνης για ένα τροχαίο ατύχημα που τον ανάγκασε να γίνει αφορμή να στερηθεί την ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα και λίγα βήματα ποιο πέρα ο ίδιος να περάσει ως αυτόχειρας από τη ζωή στο θάνατο.

Σε μια κοινωνία με κυρίαρχα φαινόμενα την αδιαφορία,την εγκατάλειψη και τον ωχαδερφισμό έχουμε σίγουρα ανάγκη τους ανθρώπους που λάμπουν και διακρίνονται με πράξεις ευαισθησίας, ανθρωπιάς και συναλληλίας, αλλά αυτούς τους θέλουμε και τους έχουμε ανάγκη ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ανάμεσα μας να χαρίζουν με την παρουσία και τις πράξεις τους αρετές και πρότυπα που τόσο έχουμε ανάγκη. Μάλιστα, η κοινωνική διάσταση της προσφοράς του αστυνομικού στηρίζεται κυρίως σε τέτοιες προσωπικότητες και αρετές.

Θόδωρε, αδικοχαμένε Συνάδελφε, η ζωή σου, η ψυχή σου, ο χαρακτήρας σου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη, ο θάνατος σου όμως πράξη, που ουδεμία σκέψη δεν πρέπει να την δικαιολογήσει σε καμιά περίπτωση και κάτω από καμιά περίσταση.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του συναδέλφου, αντιστοίχως και στους συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι με 28χρονο ειδικό φρουρό: Παρέσυρε ηλικιωμένη και αυτοκτόνησε

SHARE:

24Media Network