Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, τα βόρεια και τα δυτικά της χώρας προβλέπονται. Στα δυτικά τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 5. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Από το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα εξασθενίσουν και βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τη νύχτα στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.  Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σήμερα Τρίτη και το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr.

SHARE:

24Media Network