1.300 ερωτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα, που συνομιλεί απευθείας με τα μέλη του i-syriza την Δευτέρα ή την Πέμπτη

1.300 ερωτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα, που συνομιλεί απευθείας με τα μέλη του i-syriza την Δευτέρα ή την Πέμπτη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Μια ιδιότυπη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα εφ' όλης της ύλης. Η συνάντηση που είχε με τους βουλευτές που υπέγραψαν την επιστολή-καταγγελία για «μεροληπτική στάση» της κομματικής ηγεσίας σε βάρος τους.

Στις 1.300 έφτασαν τελικά οι ερωτήσεις που κατέθεσαν τα μέλη του isyriza στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, θα απαντήσει στις ερωτήσεις –που αφορούν σχεδόν τα πάντα- σε μια ιδιότυπη συνέντευξη με κοινό, που θα παραχωρήσει σε μέρος που αναζητείται ακόμα, στην Αθήνα.

Η «ανάκριση» του Αλέξη Τσίπρα από τα μέλη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί ή την προσεχή Δευτέτα ή την επόμενη Πέμπτη, αναλόγως του προγράμματός του. Σίγουρα, πάντως, θα έχει προηγηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο και την Κυριακή, 15 και 16 Φεβρουαρίου, ενώ θα ακολουθεί η συγκέντρωση στο γήπεδο του Τάε κβο Ντο στις 22 Φεβρουαρίου και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, την επομένη, 23 Φεβρουαρίου.

Ενδιαφέρον εμφανίζει και η πληροφορία πως ο Αλέξης Τσίπρας το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε με τους 21 βουλευτές που υπέγραψαν επιστολή- καταγγελία της κομματικής ηγεσίας, υποστηρίζοντας ότι τους αποκλείει από ομιλητές στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με τον πρόεδρο του κόμματος να κλείνει άλλο ένα μέτωπο από αυτά που είχαν ανοίξει το τελευταίο διάστημα και που εντάσσονταν στην εσωκομματική διαμάχη ενόψει του Συνεδρίου και τη διαμόρφωση των νέων συσχετισμών μετά από αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι το κείμενο των 21 βουλευτών είχαν υπογράψει μεταξύ άλλων οι Χρήστος Σπίρτζης, Παύλος Πολάκης, Γιώργος Τσίπρας, Θεοδώρα Τζάκρη, Θάνος Μωραΐτης,Γιάννης Μουζάλας, Νίνα Κασιμάτη, Ραλλία Χρηστίδη, Πάνος Σκουρολιάκος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Διονύσης Καλαματιανός, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα