Η αγωγή στον Καμμένο, η Βουλή και η “δύσκολη” απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ

Η αγωγή στον Καμμένο, η Βουλή και η “δύσκολη” απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Πάνος Κάμμενος και ο Νίκος Κότζιας Eurokinissi

Εντός του προσεχούς διαστήματος το αίτημα για άρση ασυλίας του πρώην υπουργού Άμυνας μετά την μήνυση του Νίκου Κοτζιά.

«Πονοκέφαλο» αναμένεται να δημιουργήσει στην κυβέρνηση η άρση ή όχι της ασυλίας του Πάνου Καμμένου μετά την μήνυση, με βαριές κατηγορίες, που έχει καταθέσει εναντίον του ο Νίκος Κοτζιάς.

Το αίτημα για άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Άμυνας αναμένεται να έρθει στη Βουλή σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ακόμα να αποκλείεται και ο Μάρτιος. Η μηνυτήρια αναφορά Κοτζιά εναντίον του τέως κυβερνητικού εταίρου απασχολεί ήδη την δικαιοσύνη και η δικογραφία αμέσως μετά θα έρθει στη Βουλή.

Το αίτημα για άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού , το οποίο δεν μπορεί παρά να υπερψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προκαλέσει νέα σφοδρή αντιπαράθεση του κυβερνώντος κόμματος με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο.

Πρόσωπα, πάντως που γνωρίζουν τον πρώην υπουργό Άμυνας, δεν αποκλείουν να κάνει ρελάνς και να ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ομιλίας στο Κοινοβούλιο. Και όλα αυτά, ενώ αναμένεται και η αγωγή του Νίκου Κοτζιά κατά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει αφήσει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να μηνύσει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα