Ελλάδα 2021: Γιατί η Γιάννα Αγγελοπούλου “ξήλωσε” το επικοινωνιακό της επιτελείο

Ελλάδα 2021: Γιατί η Γιάννα Αγγελοπούλου “ξήλωσε” το επικοινωνιακό της επιτελείο
Η πρόεδρος του "Ελλάδα 2021", Γιάννα Αγγελοπούλου Eurokinissi

Ο Λευτέρης Κουσούλης κάνει λόγο για διαφωνίες βάθους. Ποιοί αναλαμβάνουν σε πρώτη φάση. Στις 18 Δεκεμβρίου η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Σοφών.

Αιφνίδιες εξελίξεις στον οργανισμό Ελλάδα 2021, καθώς η Γιάννα Αγγελοπούλου ξήλωσε ολόκληρο σχεδόν το επικοινωνιακό της επιτελείο, απολύοντας στενούς της συνεργάτες από τον καιρό ακόμα της εποχής Έβερτ στον Δήμο Αθηναίων!

“Η πρόεδρος θα ήθελε να τη διευκολύνετε”, ήταν το νόημα όσων είπε ο Μ. Σίμιτσεκ, προσωπάρχης του Ελλάδα 2021, στους έως χθες υπεύθυνους για την επικοινωνία και την ενημέρωση του Οργανισμού που έχει συσταθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν εκτός ο Λευτέρης Κουσούλης, ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, ο Γιάννης Προβής και ο Φοίβος Καρζής.

Στον Ελλάδα 2021 έχει προσληφθεί επίσης ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, που αναλαμβάνει τη λειτουργία του σάιτ του Οργανισμού που βγαίνει άμεσα-ίσως και την Πέμπτη- στον αέρα.

Προσλαμβάνεται ο Τάκης Καμπύλης, συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, πρωτίστως ως λογογράφος και από τον χώρο της αγοράς ο Βασίλης Ανδρινόπουλος.

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Λευτέρη Κουσούλη σστο Ποντίκι, που κάνει λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων.

 «Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κουσούλης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καρατόμηση του επικοινωνιακού επιτλείου έχει βάθος, ενώ εμπλοκή σε αυτό έχει και η κυβέρνηση.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες των Παιχνιδιών Εξουσίας, στις 18 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Σοφών του Αθήνα 2021. υπό την Γιάννα Αγγελοπούλου και με τη συμμετοχή του Μαρκ Μαζάουερ, προκειμένου να συζητήσει τον προγραμματισμό για τους εορτασμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα