ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τα προβλήματα υγείας, η συγκίνηση on air και οι αισθητικές επεμβάσεις

"Λύγισε" η Γ. Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τα παιδιά της ενώ αποκάλυψε την ηλικία της και αν έχει κάνει λίφτινγκ.

Το μουσείο Μπενάκη επισκέφθηκε η Μπριζίτ Μακρόν συνοδευόμενη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Μπριζίτ Μακρόν: Στο Μουσείο Μπενάκη με Μαρέβα Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου

Το μουσείο Μπενάκη επισκέφθηκε η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο, συνοδευόμενη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Μητσοτάκης από Παπανικολάου: Η επιχείρηση "Ελευθερία" είναι υποδειγματικά οργανωμένη

Μητσοτάκης από Παπανικολάου: Η επιχείρηση "Ελευθερία" είναι υποδειγματικά οργανωμένη

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου", όπου τίθενται σε λειτουργία 18 νέες ΜΕΘ, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ολόκληρη η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού.

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Πρόεδρο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου

Συνάντηση Σακελλαροπούλου - Αγγελοπούλου για "Ελλάδα 2021"

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πληθώρα προτάσεων που έχουν υποβληθεί προς την Επιτροπή "Ελλάδα 2021" από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας καθώς και από φορείς εκτός Ελλάδας.. Παρουσίασε επίσης το συλλεκτικό μετάλλιο της Επιτροπής.

Καραϊσκάκης: Ο αιρετικός βωμολόχος και η "σφαγή" για τη Γιάννα

Καραϊσκάκης: Ο αιρετικός βωμολόχος και η "σφαγή" για τη Γιάννα

Μια ανάρτηση για τη βωμολοχία του σπουδαίου οπλαρχηγού Καραϊσκάκη προκάλεσε ολόκληρο "debate" στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας την Επιτροπή Ελλάδα 2021 να απολογηθεί για τη δημοσίευσή της. Η απάντηση του Αριστείδη Χατζή.

Τηλεδιάσκεψη Σακεραλλοπούλου με Γιάννα Αγγελοπούλου για το "Ελλάδα 2021"

Τηλεδιάσκεψη Σακεραλλοπούλου με Γιάννα Αγγελοπούλου για το "Ελλάδα 2021"

Η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις δράσεις και τον προγραμματισμό για την επέτειο συμπλήρωσης 200 ετών από το 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου

H Γιάννα Αγγελοπούλου ονειρεύεται εν μέσω κορονοϊού την "Ελλάδα του 2021"

Αντιδράσεις προκάλεσε το πιο πρόσφατο από τα tweets της Γιάννας Αγγελοπούλου, στο οποίο κρίθηκε ότι συνδέει την Ελλάδα του κορονοϊού με την Ελλάδα των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Βουλή των Ελλήνων (ΦΩΤΟ Αρχείου)

Έξι κουίζ (ξανά) για αρχάριους αλλά και …δυνατούς λύτες

Ποιοι διαδίδουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς προορίζεται για τη θέση …Στουρνάρα, ποιος ήταν ο ένας στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν υπερψήφισε το Σχέδιο Προϋπολογισμού, ποιος δημοσιογράφος έφυγε από τον Οργανισμό «Ελλάδα 2021» μόλις …πήγε και ποια πρώην υπουργός κυκλοφορεί βιβλίο με πολλά …πιπεράτα γεγονότα από την εποχή της κρίσης…

Η Γιάννα Αγγελοπούλου

Γιάννα Αγγελοπούλου: Στόχος η αυτογνωσία και μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» τονίζει ότι η επέτειος είναι μοναδική ευκαιρία να κοιτάξουμε κατάματα το παρελθόν και καλεί τους Ελληνες να πάρουν ενεργά μέρος στον διάλογο ώστε μέσα από αυτόν «να πετύχουμε την αυτογνωσία».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ξεκίνησε τις επαφές για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821 από το Ναύπλιο.

Ελλάδα 2021: Η Γιάννα Αγγελοπούλου άρχισε τις επαφές της με τους Δήμους

Με αφετηρία το Ναύπλιο, μία πόλη που "κάθε γωνία της έχει αναφορά στην Επανάσταση του 1821" η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 ξεκίνησε τις επαφές με τους Δήμους ενόψει της επετείου.

Γιάννης Αντετοκούμπο

Δύο "χρυσές γενιές" του ελληνικού μπάσκετ στηρίζουν την "Ελλάδα 2021"

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης και Θανάσης αλλά και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, υποστηρίζουν την επιτροπή "Ελλάδα 2021", όπως δημοσίευσε και στο Twitter η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ψέμα ότι οι Ολυμπιακοί του 2004 χρεοκόπησαν τη χώρα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ψέμα ότι οι Ολυμπιακοί του 2004 χρεοκόπησαν τη χώρα

'Οι αγώνες πέτυχαν και αφήσαμε 135 εκατομμύρια στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τις κυβερνήσεις που ήταν υπεύθυνες" υπογράμμισε η κα. Αγγελοπούλου.

Συνάντηση Γιάνη Βαρουφάκη - Γιάννας Αγγελοπούλου

Ελλάδα 2021: Συνάντηση Βαρουφάκη-Αγγελοπούλου - Τις δικές του προτάσεις καταθέτει το ΜέΡα 25

Τις δικές του προτάσεις για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 θα καταθέσει το ΜέΡΑ25, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση Γιάνη Βαρουφάκη - Γιάννας Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο των επαφών της με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Γιάννα Αγγελοπούλου - Έναρξη των εργασιών της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"

Αγγελοπούλου για "Ελλάδα 2021": Στόχος το όλο εγχείρημα να υλοποιηθεί χωρίς δημόσιους πόρους

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής "Ελλάδα 2021", δήλωσε στη Βουλή ότι ο εορτασμός θα έχει τη λαμπρότητα που επιβάλει η συγκεκριμένη επέτειος ενώ όπως είπε, "στόχος είναι το όλο εγχείρημα να υλοποιηθεί χωρίς να απαιτηθούν δημόσιοι πόροι"

Έναρξη των εργασιών της Επιτροπής "Ελλάδα 2021". Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Αγγελοπούλου: "Ελλάδα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ"

Πρεμιέρα των εργασιών της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" με ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και της επικεφαλής της διοργάνωσης Γιάννας Αγγελοπούλου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φθάνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για την συνάντηση της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής "Ελλάδα 2021".

Τετ α τετ Τσίπρα - Αγγελοπούλου

Η επικεφαλής τςη Επιτροπής για το 2021, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν. Ο κ. Τσίπρας της ανέφερε τις πρωτοβουλίες είχε αναλάβει η κυβέρνησή του.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου

Γιατί η Γιάννα διαμηνύει πως δεν θα υποκύψει στον εθνικολαϊκισμό για τους εορτασμούς των 200 χρόνων

Σε κτίριο της Βουλής θα στεγάζεται η Επιτροπή, ενώ η επικεφαλής θα συνεχίσει τις επαφές της με τα κόμματα και άλλους σημαντικούς φορείς".

Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε εκδήλωση στο Ζάππειο τον Ιούνιο του 2014

Κορυφαίες προσωπικότητες από το εξωτερικό και την Ελλάδα στην "Επιτροπή Σοφών" για το 2021

Και ο Μαρκ Μαζάουερ μεταξύ αυτών. Μόνο στον πρωθυπουργό θα δίνει αναφορά η επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”. Την Πέμπτη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου, αναπτύσσουν τους στόχους των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, αλλά και τα ονόματα της Οργανωτικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε απο τον πρωθυπουργό επικεφαλής της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"

Την ερχόμενη Πέμπτη η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσιάζει στην Βουλή το πλάνο της για την "Ελλάδα του 2021"

Έχει προσκληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ παρών θα είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα απευθύνει και ομιλία στην ειδική συνεδρίαση για τους εορτασμούς από τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε απο τον πρωθυπουργό επικεφαλής της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"

Γιάννα Αγγελοπούλου: Επικεφαλής επιτροπής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σύμφωνα με την οποία η κ. Αγγελοπούλου ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021».