"Φώφη δώσε μου το ΠΑΣΟΚ, θα το πάω στο 10%..."

Ο Αδωνις Γεωργιάδης
Ο Αδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI

... “σε λίγες μόνο ημέρες”. Τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, όπως τουλάχιστον το εκμυστηρεύεται ο ίδιος στα “Παιχνίδια Εξουσίας”. Ποιες οι προβλέψεις του Άδωνι για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών

Έκπληξη σε πολλούς προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη χθες στο news24/7 στους 88,6, δηλώσεις με τις οποίες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορούσε τη Φώφη Γεννηματά γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με το Κίνημα Αλλαγής, μπερδεύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τους ψηφοφόρους του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλιστα, που στο παρελθόν είχε πολεμήσει λυσσαλέα το ΠΑΣΟΚ, δεν τσιγκουνεύτηκε τα καλά λόγια όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε για τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου!

Ο ίδιος, μάλιστα, συνομιλώντας με τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, αποκάλυψε ότι το θέμα ...έθεσε πρόσφατα και στην ίδια τη Φώφη Γεννηματά, σε μια συνομιλία που είχαν. “Φώφη, δώσε μου εμένα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και θα το πάω στο 10% σε λίγες μόνο ημέρες” είπε -σύμφωνα με τον ίδιο και πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου- στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: “Έως και ...ζιβάγκο θα βάλω, γιατί ο Ανδρέας έκανε και πολλά καλά πράγματα”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, εξομολογήθηκε στα “Παιχνίδια Εξουσίας” και τις εκτιμήσεις του για τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα στις εθνικές εκλογές: 40% ΝΔ, 28% ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 7 plus και περί το 6% ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ.

SHARE: