ΚΙΝΑΛ καλεί ΝΔ να ξεμπλέξει με… Καραμανλικούς!

ΚΙΝΑΛ καλεί ΝΔ να ξεμπλέξει με… Καραμανλικούς!
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

"Να πράξει τα δέοντα στα του οίκου της" ζήτησε από την Πειραιώς ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης. Στο στόχαστρο, πρωτίστως, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Χρειάζεται συνεχές μέτωπο και όχι a la carte αντιμετώπιση για τη «θεσμική εκτροπή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, απευθυνόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία και ρίχνοντας στο τέλος της τοποθέτησής του μια μικρή… βόμβα!

«Χρειάζεται ανοιχτή σύγκρουση με τους εκφραστές τους. Χωρίς εκπτώσεις, υπεκφυγές, με ονόματα και διευθύνσεις που περιλαμβάνουν και τους παλιούς και τους νέους εργοδότες τους. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε καλέσει επανειλημμένα τη Νέα Δημοκρατία να πράξει τα δέοντα στα του οίκου της» τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Χρηστίδης.

Η τελευταία φράση της δήλωσής του, που πέρασε από πολλούς απαρατήρητη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», αποτελεί προτροπή προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανοίξει μέτωπο με τους καραμανλικούς, είτε αυτοί βρίσκονται εντός της ΝΔ, είτε εκτός, είτε συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτίστως, όμως, στο στόχαστρο είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ενδιαφέρον εμφανίζει εάν η Νέα Δημοκρατία θα ανταποκριθεί στην προτροπή και κυρίως εάν η Χαριλάου Τρικούπη θα επανέλθει δριμύτερη στο συγκεκριμένο θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα