Το ΚΙΝΑΛ “τρομάζει” από την αποκάλυψη της συνάντησης Γείτονα-Φλαμπουράρη και …αναδιπλώνεται

Το ΚΙΝΑΛ “τρομάζει” από την αποκάλυψη της συνάντησης Γείτονα-Φλαμπουράρη και …αναδιπλώνεται
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Eurokinissi

Τι κρύβεται πίσω από μια "περίεργη" στις διατυπώσεις της "άτυπη ενημέρωση" της Χαριλάου Τρικούπη. Προς ναυάγιο - τουλάχιστον επί του παρόντος - τυχόν κοινές πρωτοβουλίες με την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή.

Σε αναδίπλωση της στρατηγικής του οδηγείται το «Κίνημα Αλλαγής», μετά την αποκάλυψη της συνάντησης μεταξύ του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Κώστα Γείτονα, που έγινε –κατά παράβαση κάθε κανόνα …συνωμοτικότητας- στη Μεγάλη Βρετάνια!

Οι εσωτερικές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και η επίθεση που δέχτηκε το ΚΙΝΑΛ –όπως η ίδια σημειώνει- από τα μέσα που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, αναγκάζει την ηγεσία του κόμματος να ανακρούσει πρύμναν στο σχεδιασμό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», μάλιστα, ναυαγούν οι όποιες συζητήσεις και προβληματισμοί υπήρχαν σε έστω κάποια στελέχη για κοινές πρωτοβουλίες με την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή, δίνοντας τη δυνατότητα κατ’ αυτόν τον τρόπο στην Κουμουνδούρου, εάν το προκρίνει ως τακτική, να ψηφίσει μονομερώς νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΚΙΝΑΛ, όπως η πρόταση νόμου για την 13η σύνταξη και παράλληλα να κατηγορεί τη Χαριλάου Τρικούπη γιατί δεν πράττει το ίδιο με αντίστοιχες πρωτοβουλίες της Κουμουνδούρου, με τις οποίες και συμφωνεί.

Η άτυπη ενημέρωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής το μεσημέρι της Τετάρτης με αφορμή τη συνάντηση Φλαμπουράρη- Γείτονα, αναφέρει τα εξής, προσπαθώντας να πείσει πως το τετ α τετ δεν είχε κανένα πολιτικό περιεχόμενο:

«Είναι εντυπωσιακό ομολογουμένως το πως ένα παραπολιτικό μονόστηλο 15ημέρου (σσ: στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα») ανασύρθηκε ως μέσο αναχαίτισης της αποτελεσματικής, υπεύθυνης και αυστηρής αντιπολίτευσης που πραγματοποιεί το Κίνημα Αλλαγής.

Η απάντηση στην καταγγελία μας για αναλγησία της Κυβέρνησης στο θέμα της πρώτης κατοικίας είναι η «τρομερή» αποκάλυψη ενός καφέ σε δημόσιο χώρο δυο παλιών φίλων, σαν αυτές που κατά δεκάδες γίνονται καθημερινά πέριξ της Βουλής.

Επιβεβαιωνόμαστε ότι η ΝΔ κρύβει την αδυναμία της να ασκήσει πολιτική πίσω από τη δύναμή της να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να αλλάξει την άβολη κάθε φορά ατζέντα.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει την «αποκάλυψη» αυτή ως το καρβέλι σε πεινασμένα του όνειρα.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα συνεπές και πιστό στις προοδευτικές προτάσεις κόμμα, που δεν αλληθώρισε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Η αδυναμία των υπολοίπων να αντιπαρατεθούν στις πολιτικές μας θέσεις, είναι αυταπόδεικτη ακόμη και από τα ύπουλα μέσα που επιλέγουν για να μας πλήξουν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα