Η κυβέρνηση στηρίζει -πλέον- ευθέως τον Νίκο Κοτζιά

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς EUROKINISSI

Κανένα στοιχείο για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, αιχμές ότι τα e-mail που κατέθεσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη Βουλή είναι προϊόντα υποκλοπής

Μετά τη Σία Αναγνωστοπούλου στον News 24/7 στους 88,6 και το Υπουργείο Εξωτερικών με επίσημη ανακοίνωσή του στηρίζει πλήρως τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στις επιθέσεις που δέχεται από τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» τις προηγούμενες ημέρες, πιθανότατα τη Μεγάλη Δευτέρα, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου πείθονται όλο και περισσότερο πως ο Πάνος Καμμένος έχει περάσει απολύτως στο αντικυβερνητικό μέτωπο και συντονίζεται με συμφέροντα που έχουν στόχο τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το κυριότερο, όμως, το Υπουργείο Εξωτερικών είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ηθικής τάξης για τον πρώην υπουργό. Αντιθέτως, υπάρχουν όλο και περισσότερες υποψίες ότι τα e-mail που παρουσίασε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Άμυνας είναι προϊόντα υποκλοπής, γεγονός που εκτιμούν ότι θα ερευνήσει η δικαιοσύνη, όταν η υπόθεση φτάσει σε αυτή, καθώς παραπέμπεται από το υπουργείο Εξωτερικών.

Ερώτημα είναι πλέον εάν και πότε μετά τις ευρωεκλογές φτάσει στη Βουλή προς συζήτηση και ψηφοφορία η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για την μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών. Το Μέγαρο Μαξίμου, αντιδεοντολογικά, έως τώρα, δεν έφερε την υπόθεση στη Βουλή, σε μια προσπάθεια να μην υπάρξει ένταση στην αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο.

ADVERTISING

Η πλήρης στήριξη της κυβέρνησης- όχι , πάντως, όλων των στελεχών της- προς τον Νίκο Κοτζιά διευκολύνει τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Πράττω χωρίς αστερίσκους…

SHARE:

24Media Network