Η Λίνα Παπαδάκη αρνήθηκε προτάσεις για Γραφεία Τύπου κορυφαίων υπουργών

Η Λίνα Παπαδάκη αρνήθηκε προτάσεις για Γραφεία Τύπου κορυφαίων υπουργών
Λίνα Παπαδάκη Eurokinissi

"Θέλω το χρόνο μου" διαμήνυσε η στενή συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, μετά την παραίτησή της από υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, εν αντιθέσει με άλλα στελέχη που είχαν προσυμφωνήσει ενώ ήταν σε θεσμικές θέσεις στην οδό Σεβαστουπόλεως

Ασφαλώς και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, για αυτό και το αναδεικνύουμε.

Η Λίνα Παπαδάκη, στενός συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη επί είκοσι συναπτά έτη, όπως γνωρίζουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, δέχτηκε προτάσεις για ανάληψη των Γραφείων Τύπου υπουργείων, σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις και με πολύ καλά χρήματα.

Παρ’ ότι έχει παραιτηθεί πριν τις καλοκαιρινές διακοπές από εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, αρνήθηκε τις προτάσεις, επισημαίνοντας πως δεν είναι ηθικά σωστό κάτι τέτοιο.

Εν αντιθέσει προφανώς με άλλα στελέχη του Ποταμιού, που ενώ υπηρετούσαν σε θεσμικές και κορυφαίες θέσεις στην οδό Σεβαστουπόλεως, είχαν ήδη συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να είναι υποψήφιοι βουλευτές, είτε να λάβουν θέση στον κρατικό μηχανισμό όταν η ΝΔ γινόταν κυβέρνηση. Και ενώ “ορκίζονταν” στο όνομα του Σταύρου Θεοδωράκη, ουσιαστικά απεργάζονταν την μη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Ποταμιού ώστε να είναι περισσότερη πιθανή η αυτοδυναμία η “γαλάζια” αυτοδυναμία!

Οι εκλογές, άλλωστε, όπως και όλα όσα ακολούθησαν, υπήρξαν καθρέπτης για τον χαρακτήρα πολλών!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα