Ωμή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ του μουσουλμάνου υποψηφίου της ΝΔ στη Ροδόπη

Σημαίες Ελλάδας - Τουρκίας
Σημαίες Ελλάδας - Τουρκίας EUROKINISSI

Το προξενείο κινείται παρασκηνιακά για να να εκλεγούν τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές στο νομό.

Ωμή παρέμβαση από το τουρκικό προξενείο προκειμένου να εκλεγεί ο υποψήφιος μουσουλμάνος βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη σε βάρος του Ευρυπίδη Στυλιανίδη!

Όπως αποκαλύπτουν τα "Παιχνίδια Εξουσίας" το Προξενείο οργάνωσε γεύμα στήριξης του Μουσταφά Κατρατζί, δίνοντας σήμα για την υπερψήφισή του.

Στο γεύμα συμμετείχε ο ίδιος ο Τούρκος πρόξενος, η Πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος στη Θράκη, ο ψευτομουφτής και τριάντα περίπου ακόμα πρόσωπα της μειονότητας-σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, κάποιοι ήρθαν και από την Τουρκία!

Το προξενείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει στόχο και οι τρεις βουλευτές που θα εκλεγούν στο νομό να είναι μουσουλμάνοι. το πιθανότερο σενάριο είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να εκλέξουν από ένα βουλευτή. Στο ΚΙΝΑΛ θεωρείται βεβαία η εκλογή Ιλχάν, ο οποίος, διαθέτοντας τη στήριξη του Προξενείου, εκλέγεται σε όποιο κόμμα και αν βρεθεί- έως τώρα έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νεοδημοκρατικά εμφανίζει και η ολοήμερη επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή -στενός πολιτικός του φίλος είναι ο Κώστας Καραμανλής-, επίσκεψη που θα ακολουθήσει αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Εθνικές Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network