Στις 9 το βράδυ η πρώτη εκτίμηση της Singular για το αποτέλεσμα της κάλπης

Στις 9 το βράδυ η πρώτη εκτίμηση της Singular για το αποτέλεσμα της κάλπης
Κάλπη EUROKINISSI

Στις 7 το βράδυ τα πρώτα exit poll. Στο -κοινό για τα κανάλια- exit poll θα προστεθεί αυτή τη φορά και η δημόσια τηλεόραση.

Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η πρώτη εκτίμηση της Singular Logik για το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κατ αρχήν προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ της Κυριακής, δυο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης. Η αρχική εκτίμηση, μάλιστα, είναι ότι ο χρόνος είναι επαρκής για να δοθεί ένα αρκετά σαφές αποτέλεσμα για όλα σχεδόν τα διακυβεύματα της εκλογικής βραδιάς.

Τα exit poll έχουν προγραμματιστεί με το κλείσιμο της κάλπης, στις 7 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής, ενώ με τα στοιχεία που θα ενσωματωθούν στη συνέχεια, εκτιμάται ότι στις 9 το βράδυ θα δώσουν ένα πολύ μικρότερο εύρος για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο -κοινό για τα κανάλια- exit poll θα προστεθεί αυτή τη φορά και η δημόσια τηλεόραση. Υπενθυμίζεται ότι στο exit poll συμμετέχουν το Star με τον Δημήτρη Μαύρο και την MRB, ο Αντένα με τον Θωμά Γεράκη και την Marc, το Open με τον Κώστα Παναγόπουλο και την  ALCO, ο Alpfa με τον Στράτο Φαναρά και τη Metron Analysis, Παρότι δε δεν έχει ανακοινωθεί θεωρείται βέβαιον ότι exit poll θα διενεργήσει μόνος του και ο  Skai  με την Pulse και τον Γ. Αράπογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα