Νεκρή από επέμβαση σε λάθος πόδι

???? ??? w????,h?6 ???? 2009 (EUROKINISSI/??M`?ûQk
???? ??? w????,h?6 ???? 2009 (EUROKINISSI/??M`?ûQk EUROKINISSI

Γυναίκα υπέκυψε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Γιατρός χειρούργησε λάθος πόδι και όταν το κατάλαβε, ξεκίνησε και δεύτερη εγχείρηση στο πόδι που είχε πράγματι υποστεί κάταγμα. Στη Δικαιοσύνη η οικογένειά της

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας τις τελευταίες ημέρες και αφορά σε γυναίκα που μεταφέρθηκε στο εν λόγω νοσοκομείο για επέμβαση ρουτίνας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της τηλεόρασης BEST η γυναίκα κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί στο αριστερό πόδι, εξαιτίας κατάγματος που είχε υποστεί. Ωστόσο, οι γιατροί που ανέλαβαν το χειρουργείο, έκαναν την επέμβαση στο άλλο πόδι και όταν το κατάλαβαν την έκλεισαν άρον- άρον.

Τo σήριαλ συνεχίστηκε καθώς μετά πήγαν να την χειρουργήσουν στο πόδι που είχε πραγματικά κάταγμα, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να υποκύψει από την ταλαιπωρία.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κατά του μεγαλογιατρού της ορθοπεδικής κλινικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κρατούν μυστικό το εν λόγω συμβάν, προκειμένου να μην δυσφημιστεί  η κλινική.

SHARE:

24Media Network