Στον "αέρα" της ΝΕΤ η Πρωινή Ενημέρωση

Στον "αέρα" της ΝΕΤ η Πρωινή Ενημέρωση

Αναστολή κινητοποιήσεων στην ΕΡΤ. Επέστρεψαν στον "αέρα" της ΝΕΤ οι Κατσίμη και Αρβανίτης

Στον αέρα βγήκε και πάλι η εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της ΝΕΤ, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι παρουσιαστές της, Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, με το γενικό διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιο Λιάτσο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η ΠΟΕΣΥ, ανέφερε, ότι μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ προς την επιτροπή απεργών δημοσιογράφων και των αιρετών εκπροσώπων τους ότι θα συμπορευθούν με τους εργαζόμενους για την επίλυση του ζητήματος των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο και την επαναφορά τους στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους, και την υπόσχεση της διοίκησης της ΕΡΤ για διάλογο σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ΑΕ.

Η προβολή της εκπομπής είχε διακοπεί από τις 29 Οκτωβρίου με απόφαση του κ. Λιάτσου, ο οποίος στη σχετική δήλωσή του είχε μιλήσει για "καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας" από τους δύο παρουσιαστές, μετά από αναφορά τους στον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Π.Ο.Ε.ΣΥ.: Σταματάμε την απεργία, επανέρχεται η εκπομπή των Αρβανίτη - Κατσίμη

Η ΕΡΤ καλεί Αρβανίτη και Κατσίμη σε "εκτόνωση της έντασης"

Αρβανίτης - Κατσίμη: "Η ελεύθερη έκφραση γνώμης αποτελεί προϋπόθεση άσκησης δημοσιογραφίας"

SHARE:

24Media Network