Στρινγκ αξίας 1.500 ευρώ

Στρινγκ αξίας 1.500 ευρώ

Ρωσίδα αγόρασε από κατάστημα της Χερσονήσου στην Κρήτη στρινγκ ντυμένο με κρύσταλλα swarovski και στο αεροδρόμιο ήθελε πίσω τον ΦΠΑ. Προσκόμισε τα πειστήρια σε τελωνειακό

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ένας τελωνειακός, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, που έλαχε να ελέγξει τη δίμετρη Ρωσίδα, η οποία πέρασε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Την περασμένη Παρασκευή, φεύγοντας από την Κρήτη για να επιστρέψει στην πατρίδα της, η κοπέλα, έφθασε μπροστά στον τελωνειακό, κρατώντας μια απόδειξη στο χέρι, προκειμένου να πάρει πίσω το ΦΠΑ (στο πλαίσιο της διαδικασίας tax free) από αγορά που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τελωνειακός πήρε στα χέρια του την απόδειξη, προκειμένου να ελέγξει την ισχύ της, όμως αυτό που διάβασε τον έκανε ... να νομίζει ότι του κάνουν πλάκα.

"Τι λέτε δεσποινίς; 1500 ευρώ για την αγορά ... στρινγκ"; είπε ο τελωνειακός σύμφωνα με το cretalive.gr, αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της εκθαμβωτικής Ρωσίδας.

Η νεαρή κοπέλα, διαμαρτυρήθηκε και έσπευσε να προσκομίσει ... τα πειστήρια.

Με αστραπιαίες κινήσεις άνοιξε τη βαλίτσα της κι έβγαλε έξω ένα εσώρουχο – κόσμημα: ένα στρινγκ ντυμένο με κρύσταλλα swarovski, το οποίο κόστισε 1.500 ευρώ και αγοράστηκε από κατάστημα της περιοχής της Χερσονήσου.

Ο τελωνειακός, άναυδος, όπως και όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες... της επίδειξης επέστρεψε στη Ρωσίδα το ποσό που αντιστοιχεί στο φόρο (περίπου 350 ευρώ), η Ρωσίδα έφυγε ευχαριστημένη και ο τελωνειακός σοκαρισμένος.

Πηγή: Cretalive.gr

SHARE:

24Media Network