ΜΙΑ ΟΣΚΑΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ

Παναγιώτης Μένεγος, Ιωσηφίνα Γριβέα και Θοδωρής Δημητρόπουλος βρέθηκαν στο Σπίτι της 24 MEDIA παρέα με την αγαπημένη Fischer, για μία κουβέντα αυστηρά οσκαρική

Το ζητούμενο ήταν απαιτητικό. Λίγες μόνο ώρες μετά το ξενύχτι της τελετής των φετινών Oscars και μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς για την πλούσια θεματολογία που έχει ήδη δημοσιευτεί από το πρωί στα sites της 24 MEDIA, τρεις δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Σπίτι της 24 MEDIA για να δώσουν σε όλους εμάς την ουσία όσων είδαμε να διαδραματίζονται σε αυτά τα φετινά ιδιόμορφα Oscars.

Σε ρόλο host της κουβέντας ο Παναγιώτης Μένεγος, αρχισυντάκτης του νεοσύστατου 24 MEDIA Lab. Απέναντί του οι Ιωσηφίνα Γριβέα, Entertainment Editor, και Θοδωρής Δημητρόπουλος, Senior Entertainment Editor της 24 MEDIA. Και στο τραπέζι τα βραβεία Oscars που απονεμήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και προκάλεσαν – όπως κάθε χρονιά – αντιδράσεις.

Πάμε να δούμε τι συζήτησαν οι τρεις δημοσιογράφοι:

Στην παρέα τους σε αυτή την έκτακτη Οσκαρική κουβέντα ήταν φυσικά η Fischer. Η Premium Pilsener μπίρα με τη μοναδική γεύση που αποδεικνύει έμπρακτα κάθε χρόνο την αγάπη της για το σινεμά και στηρίζει με τον δικό της τρόπο την 7η τέχνη.

Κάτι που η Fischer έκανε συνολικά στα φετινά Oscars και στο περιεχόμενο που δημιουργήσαμε για αυτά. Το απόγευμα του Σαββάτου, το NEWS 24/7 ανέβασε το πρώτο του Explainer video με χορηγό τη μπίρα Fischer, δίνοντας στο αναγνωστικό του κοινό μία πρώτη ιδέα του τι σημαίνουν τα Oscars εν καιρώ πανδημίας.

Οι περίεργες συνισταμένες των φετινών βραβείων μάς κάνουν όλους να ανυπομονούμε για μία πιο κανονική χρονιά σε επίπεδο κινηματογράφου. Με γεμάτες αίθουσες, τις πρεμιέρες που αναμένουμε να πραγματοποιούνται κανονικά και το κοινό να έχει τη δυνατότητα να αφεθεί και πάλι στη μαγεία του κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα