ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ “ΑΟΡΑΤΑ ΟΣΚΑΡ”

Όσα αξίζουν την προσοχή σου στη φετινή, ξεχωριστή διοργάνωση των βραβείων Όσκαρ.

Τα φετινά Όσκαρ δεν θα μοιάζουν με καμία απολύτως τελετή που έχουμε δει στο παρελθόν. Όχι μόνο επειδή λόγω της πανδημίας η ομάδα παραγωγών (της οποίας ηγείται ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπεργκ του «Contagion») ετοιμάζει ένα πειραματικό σόου εκτάκτων συνθηκών. Αλλά και λόγω της ασυνήθιστης σεζόν που μας έφερε ως εδώ.

Όταν η πανδημία γονάτισε κάθε τομέα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής πέρσι την άνοιξη, ακόμα και το Χόλιγουντ δεν γλίτωσε. Παραγωγές ανεστάλησαν, γυρίσματα διακόπηκαν, Φεστιβάλ ακυρώθηκαν, αίθουσες έκλεισαν. Τα πάντα μεταφέρθηκαν σε μια κατάσταση γεμάτη άγνωστους παράγοντες, και η κινηματογραφική βιομηχανία αναγκάστηκε να προσαρμοστεί. Στούντιο και διανομείς άρχισαν να αλλάζουν τα πλάνα τους. Πολλές παραγωγές κυκλοφόρησαν σε streaming, σε Video On Demand, ή ακόμα και μέσα από υβριδικά μοντέλα διανομής. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά, δειλά-δειλά, καθώς το industry αναζητούσε μια νέα σταθερά.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, τα Όσκαρ φυσικά επηρεάστηκαν, ως εξάλλου η απόλυτη βιτρίνα του Χόλιγουντ. Δέχθηκαν ταινίες που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στα σινεμά για πρώτη φορά στην ιστορία τους και μεταφέρθηκαν στο βάθος της άνοιξης με την ελπίδα πως ως τότε θα είχαμε επανέλθει σε μια κανονικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια Οσκαρική περίοδος, απαρτιζόμενη από ταινίες που δε θα περίμενε κανείς απαραιτήτως να πρωταγωνιστούν σε μια οποιαδήποτε άλλη Οσκαρική χρονιά. Ταινίες αδοκίμαστες στο ευρύ κοινό, στην αίθουσα, αλλά όχι απαραίτητα λιγότερο άξιες. Ποιες είναι αυτές οι ταινίες και πώς συνθέτουν το παζλ της φετινής μοναδικής Οσκαρικής διαδρομής; Γιατί είναι λιγότερο γνωστές και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Σε αυτό το video explainer, μπορείς να μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την φετινή δίχως προηγούμενο Οσκαρική χρονιά, για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτήν, και τι σημαίνει για το μέλλον του σινεμά. Παρέα με μια μπίρα Fischer που όπως πάντα στηρίζει το σινεμά και τις κινηματογραφικές μας εμπειρίες.

Όσο για την τέλεια συντροφιά για τη βραδιά των Όσκαρ, αυτή δεν είναι άλλη από την Fischer που είναι αποδεδειγμένα η πιο σινεφίλ μπίρα, λάτρης της 7ης τέχνης. Η Fischer στηρίζει το θεσμό του κινηματογράφου ακόμη και σε αυτή την διάσταση με την διαδικτυακή μορφή που έχουν πάρει τα φεστιβάλ μας. Και μας υπενθυμίζει ότι κάθε περίσταση είναι ευκαιρία να απολαύσεις την ζωή. Ο συνδυασμός της γαλλικής φινέτσας και του πάθους με την άρτια γερμανική τελειότητα, έχουν ως αποτέλεσμα τη μοναδική γεύση της Fischer. Η μπίρα Fischer είναι μία Premium Pilsener με καταγωγή από την Αλσατία και με μακρόχρονη παράδοση ζυθοποίησης από το 1821. Διακρίνεται για τη γεύση της, αλλά και την εκλεπτυσμένη της αισθητική και πάντα μας παρακινεί να απολαύσουμε τη ζωή!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα