24 MEDIA CREATIVE TEAM/ STAR

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ “ΔΙΑΖΥΓΙΑ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Από τον Μουτσινά και τη Μακρυπούλια μέχρι τον Κατσούλη και την Καραβάτου

“Θα το πω απλά, σήμερα για ‘μένα είναι η τελευταία μέρα ”Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολλή χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το ”Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης στον αέρα της εκπομπής την Τετάρτη 5 Μαίου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια και τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου.


Αν υπήρχαν δάκρυα; Λίγο να έχεις παρακολουθήσει την Κατερίνα Καραβάτου θα ξέρεις πως είναι κομματάκι ευσυγκίνητη. Στη συγκεκριμένη συνθήκη το έντονο συναίσθημα ήταν αναμενόμενο. 7 χρόνια κοινής τηλεοπτικής πορείας είναι αυτά.

«Όσο και προετοιμασμένος να είσαι. Δεν είσαι. Πραγματικά έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα 7 χρόνια και δεν ξέρω, υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία κι ένας φόβος για το άγνωστο. Γνωρίζοντας ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό, θέλω όλοι μας να το αντιμετωπίσουμε με χαρά και αισιοδοξία για τον Κρατερό. Με αυτή την ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία να κλείσει όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ως τηλεθεατές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τηλεοπτικά διαζύγια. Μπορούμε όμως με βεβαιότητα να πούμε πως μιλάμε για το πρώτο τηλεοπτικό διαζύγιο το οποίο δεν προκύπτει ως απόρροια μίας εκπομπής με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Δεν μιλάμε για μία συνεργασία που δεν «τράβηξε» ούτε για ένα δίδυμο που δεν κατάφερε να ταιριάξει.

Υπάρχουν συνεργασίες ντουέτων που δεν τα κατάφεραν. Άλλοι τράβηξαν τον δρόμο τους βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει, άλλοι ξανασυναντήθηκαν μετά από χρόνια κι άλλοι ούτε καλησπέρα από ‘δω και πέρα.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Ήταν η μεταγραφή της χρονιάς. Το 2013 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φεύγουν από το Mega και κατευθείνονται προς τον ANT1 με τιμές και δόξες. Το δίδυμο αναλαμβάνει «Το Πρωινό» και ξεκινά την επιτυχημένη πορεία του. Στις 6 Νοεμβρίου του 2016 ανακοινώνουν κι επίσημα το διαζύγιό τους. Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν δεν τους βρίσκει μαζί στο πλατό της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει μόνη της και ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον σταθμό δοκιμάζοντας διαφορετικά πρότζεκτ. Παρά το εν ενεργεία συμβόλαιό του μένει για λίγο εκτός και αποφασίζει να μετακομίσει το 2019 στον ΣΚΑΪ με σκοπό να αναλάβει τη δική του εκπομπή. Γνωστό τοις πάσι ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά με τον παρουσιαστή να εκτείθεται (ανεπανόρθωτα δεν θα πω) και να απολογείται. Κι ύστερα ήρθε η ανατροπή. Μεσούσης της σεζόν η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 κάνει γνωστή την επιστροφή του παρουσιαστή στον σταθμό και πιο συγκεκριμένα την επανατοποθέτησή του στο Πρωινό. “Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει καλημέρα μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο ”Πρωινό”. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το ”μαζί” και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται” ανέφερε η ανακοίνωση.

Νίκος Μουτσινάς – Κατερίνα Ζαρίφη

Στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στον Πρωινό Καφέ.

“Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ κι όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε ‘μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθηση. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ήμασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη. Τη μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι έπρεπε να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος. Και τότε χάσαμε και οι δύο γιαγιά και παππού” εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη τον Σεπτέμβριο του 2008 βρέθηκαν στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη. Τον Μάρτιο του 2009 ανακοινώνεται το πρόωρο τέλος της συνεργασίας των παρουσιαστών με τον σταθμό.

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια

Λίγο χρόνο βρε παιδιά. Τι ζητάμε κι εμείς; Δώστε μας λίγο χρόνο. Χρόνος δεν δόθηκε και η εκπομπή Sunday Live αν και ξεκίνησε με άνεμο ούριο έπεσε σε θαλασσοταραχή και βούλιαξε πριν καν σαλπάρει. Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια συνδέονται ήδη με φιλία ετών όταν το 2018 αποδέχονται την πρόταση και συνεργάζονται τηλεοπτικά για πρώτη φορά. Τέσσερις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα το κανάλι αποφασίζει να κόψει την εκπομπή καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Το 10% τηλεθέαση της τελευταίας Κυριακής δεν άφησε περιθώρια για παράταση και περαιτέρω βελτιωτικές κινήσεις. Άδοξο το τέλος για τη συνεργασία αλλά όχι για την προσωπική τους σχέση αλλά και τη μετέπειτα τηλεοπτική τους πορεία. Λίγα χρόνια αργότερα στην κάμερα του Πρωινού ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησαν για το Sunday Live. «Το Sunday ήταν δύσκολο για εμάς. Ήταν η χρονική στιγμή δύσκολη, ήταν ο τρόπος που έγινε δύσκολος, η ταχύτητα, άπειρες ώρες, κάναμε και δουλειές που δεν ξέραμε να κάνουμε» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: “Δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Κάτι μαζί θα κάναμε, αλλά όχι το Sunday”.

Σίσσυ Χρηστίδου – Χρήστος Φερεντίνος

Υπάρχει περίπτωση αυτή τη στιγμή να ανοίγεις νέο παράθυρο στην οθόνη σου και να πληκτρολογείς: “Χρηστίδου Φερεντίνος εκπομπή”.

Μπορεί να μην θυμάσαι αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος έχουν συνυπάρξει σε τηλεοπτική εκπομπή. “Πρωινό ΑΝΤ1″ λεγόταν η εκπομπή και κατά πάσα πιθανότητα κανένας από τους δύο δεν θέλει να θυμάται την περίοδο εκείνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο ”The 2night Show” είχε αναφερθεί στη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο. “Πέρασα δύσκολα στο πρωινό του ΑΝΤ1. Πέρασα δύσκολα, όχι στην εκπομπή, στην εκπομπή ήταν σούπερ και με τον Χρήστο δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Πέρασα δύσκολα στο απ’ έξω, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ το ”ξύλο” που έτρωγα. Η εκπομπή είχε μέσο όρο 23%, δεν θεωρώ ότι ήταν η αποτυχία που χρεώθηκε, υπάρχουν εκπομπές που χρεώνονται επιτυχία το 23%, αλλά για εμάς δεν ίσχυε αυτό. Δεν ήθελε ο ΑΝΤ1 να συνεχίσουμε και δεν ξέρω αν θέλαμε κι εμείς. Δεν υπήρχε συμφωνία χαρακτήρων και χημεία που δεν ξέρεις τι είναι και συμβαίνει όταν βρεθείς στο πλατό με έναν άνθρωπο για να δεις αν έχεις χημεία ή όχι, δεν το ξέρεις από πριν. Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει τέτοιο πρωινό. Εγώ πήγα να κάνω το πρωινό που ήξερα, ενώ ο Χρήστος ήθελε να παρουσιάσει ένα άλλο πρωινό μιας άλλης λογικής. Το κανάλι ποτέ δεν μας πήρε τηλέφωνο να μας πει κάντε αυτό, κάντε εκείνο, οπότε δεν υπήρχε κατεύθυνση και ο καθένας ήθελε να κάνει τα δικά του. Εγώ δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτό που ήθελε ο Χρήστος. Και να ήθελα, δεν μπορούσα. Ήταν πολιτικής υπόστασης, ήθελε κοινωνικό σχόλιο κι αν έχω κοινωνική άποψη δεν θέλω να την εκφράσω”.

Λίγα χρόνια αργότερα η Κατερίνα Γκαγκάκη, τότε διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1, θα αναφερθεί σε εκείνη τη συνεργασία λέγοντας πως μεγαλύτερο λάθος από το δίδυμο Χρηστίδου-Φερεντίνος δεν έχει υπάρξει. “Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό. Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε. Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα. Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί. Η Σίσσυ δεν έκανε κάτι λάθος η κοπέλα”.

“Μου κάνει εντύπωση που το είπε αυτό η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η χρονιά εκείνη θεωρήθηκε και από τα media ότι δεν ήταν η τρελή επιτυχία της χρονιάς, αλλά έκανε 25άρια που τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή νούμερα. Απλά επειδή απέναντι υπήρχε το Πρωινό με τη Φαίη και τον Γιώργο, που έκαναν πολύ μεγαλύτερα νούμερα από εμάς, οπότε θεωρήθηκε ότι η δική μας εκπομπή δεν πήγε καλά. Αλλά στην πορεία είδαμε να θεωρούνται πετυχημένες εκπομπές με πολύ χαμηλότερα νούμερα. Με τον Χρήστο όντως δεν είχαμε χημεία, κάτι για το οποίο γελούσαμε και μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις καθόλου. Όπως με τη Ναταλία, την πρώτη φορά που βρεθήκαμε, κατευθείαν το πλατό πήρε ”φωτιά” και η τηλεοπτική επιτυχία ήταν προφανής. Σε αυτή την περίπτωση, με τον Χρήστο, ήταν προφανές το αντίθετο. Αυτό ήταν αυταπόδεικτο και το είπαμε και οι δύο σε συνεντεύξεις μας μετά. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι με τον Χρήστο ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες, άσχετα με το αποτέλεσμα” απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου

18 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας για τη Μαρία Μπαοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο με το ”ΦΜ live” να αποτελεί την τελευταία τους κοινή εκπομπή.

“Για ‘μένα υπήρξε η ανάγκη του επαναπροσδιορισμού. Όταν από τα 25 φτάνεις στα 45, έχεις αλλάξει και ως άνθρωπος. Δύο άνθρωποι δεν ωριμάζουν με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας απορροφά διαφορετικά τους κραδασμούς της ζωής. Έτσι ένα ντουέτο είναι πολύ δύσκολο να είναι στην ίδια συχνότητα στη διάρκεια των χρόνων. Ήταν συνειδητή απόφαση. Αν δεν με υποδέχονταν καλά, σήμαινε πως πλέον δεν έχω χώρο στην τηλεόραση, άρα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Και αυτό δεν θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Θα ήταν μια εξέλιξη της ζωής” ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τη λήξη της συνεργασίας τους στο Tv Έθνος και πρόσθεσε “η σχέση μου με τον Φώτη είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που πάντα θα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Όλοι μας τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει το τέλος μιας εποχής. Βρεθήκαμε μπροστά στο κλείσιμο κύκλων και στο άνοιγμα καινούργιων. Κάπως έτσι εγώ κι ο Φώτης έχουμε τώρα τη σχέση που αναλογεί στον τρόπο που εξελιχθήκαμε και οι δυο μας”. “Με τη Μαρία είχαμε βρει τον τρόπο συνεργασίας και είχαμε βρει τον τρόπο πώς θα μπορούμε να δουλεύουμε μαζί. Είχε βρεθεί αυτός ο τρόπος, ήταν σημαντικός και δημιουργικός. Ήταν κάτι καρμικό. Το 2003, τότε που σταματήσαμε το πρωινό και είχαμε κάνει ένα βραδινό στο Mega, με είχε προσεγγίσει ο παραγωγός τότε να το κάνω μόνος μου. Και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Ό,τι έκανε ο ένας, και βλακεία να ήταν, την επωμιζόμασταν και οι δύο, ένα λάθος να γινόταν, μαζί και στο λάθος, και στην επιτυχία μαζί. Δεν είχα λόγο να το κάνω τότε», είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». «Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι γιατί και οι δύο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μόνη της, ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό της. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια φάση που με ενδιέφερε πάρα πολύ η οικογένειά μου και μου έλειπε η οικογένειά μου, δυσκολευόμουν, και ήταν η κατάλληλη στιγμή, είπα τέλος. Το ΦΜ ήταν ένα εμπορικό σήμα που έπρεπε να σταματήσει και το πήραμε απόφαση” πρόσθεσε.

Μάρκος Σεφερλής – Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μάρκος Σεφερλής και Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκαν μαζί στο Mega to 2014 στην εκπομπή ”Mega με Μία”. Η συνεργασία τους αν και ξεκίνησε με τις καλύτερους οιωνούς δεν ολοκληρώθηκε κατά τον ίδιο τρόπο. Στον αέρα της εκπομπής αυτής παρακολουθήσαμε μία από τους πιο άβολες λογομαχίες. “Δεν είναι η μόνη η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz. Έχουμε κι άλλον άνθρωπο ανάμεσά μας που έχει εξελιχθεί. Μιλάω για την είδηση που έχει “σκάσει” τα τελευταία μερόνυχτα, τη μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα πραγματικά, για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1″ ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά “τι εννοείς; Είμαι στο Mega κανονικά και έχω συμβόλαιο ενεργό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι, για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα αν κάνω;”

“Δεν το λέω για κακό”, είπε ο Σεφερλής με τον συμπαρουσιατή του να τοποθετείται εκ νέου: “Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είμαι στο Mega. Πώς λέμε τα πάντα. Δεν λέμε τα πάντα. Τι εννοείς ρε Μάρκο; Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα να κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;”

Για την ιστορία την επόμενη ημέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει: “Τον εκτιμώ πάντα επαγγελματικά, ποτέ δεν έχω εκφραστεί δημόσια άσχημα κατά του, αλλά αυτό που έγινε στον αέρα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει ποτέ στη δουλειά μου”.

Καλεσμένος στο “Καλύτερα δε γίνεται” στα μέσα Απριλίου 2021 αναφερόμενος σε αυτή τη δήλωση ανέφερε: “Δεν αλλάζω ούτε κόμμα από αυτό που είπα στον Γρηγόρη τότε”. Όσο για την τοποθέτηση του Μάρκου Σεφερλή έχουμε και λέμε: “Ο Δημήτρης μιλάει ο ίδιος με τις πράξεις του. Εγώ ξεκίνησα με αγνές προθέσεις πιστεύοντας ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχουμε κοινούς στόχους. Ο Δημήτρης αυτό το διάστημα δεν κάνει διακοπές με εμένα, αλλά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Οι σχέσεις του όλο το χειμώνα ήταν άψογες παρόλο που έχουν ανταλλάξει απερίγραπτα λόγια στο παρελθόν. Διαπίστωσα ότι μέσα από το “Mega με Μία” γινόταν προπαγάνδα υπέρ της απέναντι εκπομπής. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί ήξερα ότι τους δένει φιλία χρόνων, αλλά όσο περνούσαν οι μήνες αυτό που έβλεπα ήταν ότι κάποιοι ήταν εκεί για να διαφημίζουν την απέναντι εκπομπή. Ωραία και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν αυτό το πράγμα ήταν αμοιβαίο και μιλούσαν και οι απέναντι με τόσο κολακευτικά λόγια για εμάς. Κάποια στιγμή, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Δημήτρης συμφώνησε να πάει στον ΑΝΤ1, οπότε ήταν φανερό ότι όλο αυτό ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να ανέβει η απέναντι εκπομπή. Οι στόχοι μας όπως ήταν στην αρχή, δεν ήταν κοινοί. Εμείς θέλαμε να πάει καλά το ”Mega με Μία”, ενώ ο Δημήτρης ήθελε να πάνε καλά οι απέναντι. Έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη και ήμουν ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί του. Έχει πει και ο ίδιος ότι ήμουν ο μόνος που του έδωσε βήμα για έχει τη δική του ενότητα μέσα στην εκπομπή, χωρίς ποτέ να τον λογοκρίνω, κάτι που δε συνέβη ούτε με τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά όπως συνήθως συμβαίνει, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει για μένα και δεν κρατάω καμία κακία” δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα