Συναγερμός για εξαφάνιση ηλικιωμένου μετά από κακή συνεννόηση

Συναγερμός για εξαφάνιση ηλικιωμένου μετά από κακή συνεννόηση

Έναν 79χρονο αναζητούσαν συγγενείς του στην Κρήτη μετά την ενημέρωση που είχαν ότι είχε πάρει εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε φύγει από το νοσοκομείο

Τον άνθρωπο της αναζητούσε τις τελευταίες μέρες μια οικογένεια στην Κρήτη, μετά την ενημέρωση που είχε από νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ότι πήρε εξιτήριο. Ο ηλικιωμένος, ωστόσο, δεν είχε φύγει από το νοσοκομείο.

Ο 79χρονος νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν στις 15 Ιανουαρίου οι συγγενείς του που τον αναζήτησαν, ενημερώθηκαν ότι είχε πάρει εξιτήριο. Δεν μπόρεσαν, ωστόσο, να τον βρουν ή να επικοινωνήσουν μαζί του και έτσι κατέφυγαν στο σωματείο Γραμμή Ζωής, το οποίο δύο μέρες αργότερα ενεργοποίησε το silver alert.

Η αγωνία της οικογένειας έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου (18/01), όταν νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ ενημέρωσε ότι ο ηλικιωμένος όχι μόνο δεν είχε φύγει από το νοσοκομείο αλλά νοσηλευόταν στην εντατική. Αφού επιβεβαιώθηκε η πληροφορία και διαπιστώθηκε ότι η προηγούμενη ενημέρωση ήταν αποτέλεσμα κακής συνεννόησης, ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και έσπευσαν στο πλευρό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE: