Τα έσπασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ MOTIONTEAM

Μεγάλης έκτασης επεισόδια στα διόδια Σχηματαρίου και Αφιδνών ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και αστυνομικούς. Πέτρες και χημικά

Τέσσερα περιπολικά και δύο μοτοσικλέτες του τμήματος Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων έσπασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, αργά το βράδυ της Κυριακής στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, κατά τη διάρκεια επίθεσης που εξαπέλυσαν, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι οπαδοί, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επέβαιναν σε πέντε λεωφορεία, τα οποία σταμάτησαν μόλις πέρασαν τα διόδια και περίπου 150 άτομα άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που στεγάζεται στο σημείο.

Επιτόπου έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς, οι οποίοι επιβιβάστηκαν και πάλι στα λεωφορεία και συνέχισαν προς Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προχώρησαν σε συλλήψεις, προκειμένου να μην γενικευτούν τα επεισόδια στην εθνική οδό, αλλά γίνεται προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτών που πρωτοστάτησαν στην επίθεση.

SHARE:

24Media Network