Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη 15/03

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Αλλαγές σε σχέση με τους συνεργάτες και ειδικά με τους συντρόφους της ζωής είναι πάρα πολύ πιθανές. Πιθανόν να οφείλονται σε κάποια ασυμβίβαστη συμπεριφορά εκ μέρους σας αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα η ένταση θα είναι αναπόφευκτη με συνέπειες και για τις δύο πλευρές. Οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε θα σας οδηγήσουν σε μία κατάσταση σχεδόν αδιέξοδη η οποία θα γίνει περισσότερο εμφανής μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Στη περίπτωση που σας γίνει κάποια σοβαρή πρόταση για δεσμό ή ακόμα και γάμου καλά θα είναι να την αποφύγετε σήμερα. Η πιθανότητα να μετανιώσετε για αποφάσεις που θα πάρετε είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ίσως πιο κατάλληλη ημέρα για να αναζητήσετε τρόπους που θα εκμεταλλευτούν σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον χώρο της ενασχόλησής σας.

Ταύρος

Εμπιστοσύνη και εσωτερική αρμονία σας κυριαρχεί. Σήμερα μπορείτε να κινηθείτε μπροστά, αναζητώντας δημιουργικά σχέδια και να εκφραστείτε πιο απλά και με κάποια άνεση. Οι προσπάθειές σας αυτήν την ημέρα είναι καλοπροαίρετες. Φιλίες και προσπάθειες για συνεργασία καρποφορούν σήμερα. Κατορθώνετε μία αρμονική ισορροπία με το να δίνετε και να παίρνετε. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες είναι ευχάριστες και διασκεδαστικές, όπως επίσης είναι σίγουρη και η επιτυχία των μελλοντικών σχεδίων.

Δίδυμοι

Ριζικές αλλαγές για το καλύτερο ή χειρότερο σήμερα στην οικογενειακή η επαγγελματική σας ζωή. Πολλά πράγματα όμως ίσως να μην εξαρτώνται από σας ή η συμμετοχή η δική σας να είναι σχεδόν ασήμαντη. Οι εξωτερικοί παράγοντες σήμερα ίσως να προσδιορίζουν περισσότερα πράγματα από ότι αρχικά νομίζατε. Μια ένταση για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Ένα πολύ προσωπικό σας όνειρο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα κάτω από εντελώς ιδιόρρυθμες συνθήκες.

Καρκίνος

Πολύ σύντομα θα έρθει η ημέρα που θα αποκτήσετε κάποια οικονομική αυτονομία. Ίσως να είναι στενά συνδεδεμένη με τον σύντροφο αλλά είναι κάτι που το περιμένετε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι πως είστε κάπως υπερβολικά υπερκινητικοί αυτή την ημέρα, ίσως λιγάκι περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Μην βιάζεστε όμως, τα σχέδιά σας είναι προσδιορισμένα να ξεκινήσουν οριστικά μέσα από δυσκολίες τον επόμενο χρόνο. Προσοχή στις σπατάλες και ειδικά σε σχέση με τον προσωρινό σύντροφο «αν υπάρχει». Παράλληλα προσέξτε την υπόληψή σας γιατί φαίνεται πως εσείς έχετε δώσει κάποια δικαιώματα να σας αναφέρουν συχνά.

Λέων

Αν επιθυμείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας ή είστε ικανοποιημένος με τα πράγματα όπως είναι και απλά θέλετε να επιβεβαιώσετε περισσότερο την προσωπικότητά σας, τότε είναι η κατάλληλη ημέρα για να το επιχειρήσετε. Αυτή η στροφή είναι το αποτέλεσμα βιαστικών ή παρορμητικών ενεργειών και δεν θα σκέπτεστε και πολύ πριν ενεργήσετε. Το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον εαυτό σας θα είναι έντονο και οι προσωπικές σας ανάγκες και πράξεις θα γίνουν περισσότερο ισχυρές από τις ανάγκες των άλλων. Εκτός από αυτά, θα γίνετε πιο αυταρχικός και θα προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, αντικρούοντας με ένταση τις δικές τους.

Παρθένος

Οι άλλοι θα παρατηρήσουν ότι είστε περισσότερο όμορφος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην επιθυμία σας να βελτιώσετε την προσωπική σας εμφάνιση. Ίσως να κάνετε κάποιες αλλαγές στο ντύσιμό σας και γενικά, να αλλάξετε το στιλ της εμφάνισής σας. Υπάρχει η έντονη τάση να εξευγενίσετε την προσωπικότητά σας και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο φυσικό σας σώμα.

Ζυγός

Υπάρχει ένας φιλικός, αρμονικός τόνος, στις συνεργασίες και αντιδράσεις σας σήμερα. Είναι πολύ καλή ημέρα για κοινωνικές δραστηριότητες ή αρχή κάποιας φιλικής σχέσης. Οι σχέσεις σας είναι θετικές και αρμονικές. Οι φιλίες σας γίνονται ιδιαίτερα βαθύτερες και με περισσότερο νόημα.

Σκορπιός

Μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας, ταυτόχρονα, σε πολλούς στόχους γιατί μετά δεν θα έχετε την ικανότητα να ξεχωρίσετε αυτό που θέλετε πραγματικά, και θα αφήνετε τα πάντα ημιτελή. Συμβιβάστε την αγωνιστικότητά σας με την πλήξη σας και την άρνησή σας για την καθημερινότητα με θετικό τρόπο, ώστε να αποφύγετε να θίξετε την μελλοντική σας ανάπτυξη.

Τοξότης

Είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν ασχολείστε με μηδαμινές και ανόητες δραστηριότητες σήμερα. Αρκετά καλή ημέρα για να δουλέψετε μόνοι, πιθανόν κάτω από δύσκολες και σιωπηλές συνθήκες και να οργανώσετε την ζωή σας κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Καθόλου απίθανο να νιώσετε ότι απομακρύνεστε από τους ανθρώπους ή ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν σας στηρίζουν όπως εσείς θα θέλατε. Ακόμα και οι κοινωνικές καταστάσεις θα σας φαίνονται ανεκπλήρωτες ή άχρηστες.

Αιγόκερως

Μια κατάλληλη ημέρα για να αυτο-επιβεβαιώσετε ορισμένες από τις ιδιαίτερες ικανότητές σας. Οι άλλοι με ευκολία θα αναγνωρίσουν την υπεροχή σας πάνω σε κάποιον ξεχωριστό τομέα και με ευχαρίστηση θα δεχτούν την συνεργασία σας. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σας σήμερα σε υψηλό επίπεδο και η πιθανότητα να δημιουργήσετε κάτι αξιόλογο μεγάλη.

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε αρμονία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας και σύμπνοιας παρά διαμάχης και αντίστασης σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Επιπρόσθετα θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και περισσότερο «κέφι» για τις υποθέσεις σας σήμερα.

Ιχθύες

Πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη για διάβασμα, μελέτη ή ακόμα και συζήτηση με κάποιους φίλους. Ανεβασμένη ευαισθησία θα σας κάνει πιο περίεργους σε σχέση με τους άλλους. Αν και καμιά φορά θα αρχίσετε να πιστεύετε έστω και προσωρινά ότι γίνεστε συχνά αντικείμενο συζήτησης από τους άλλους. Κοιτάξτε περισσότερο την δουλειά σας και πάψτε να ασχολείστε μαζί τους. Αποφύγετε τις ερωτικές φαντασιώσεις προσεγγίζοντας περισσότερο τον σύντροφο σας, κάτι που και αυτός το έχει ανάγκη. Προσοχή στις σχέσεις με το πατρικό σπίτι.

SHARE:

24Media Network