Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Παρασκευή 18/03

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Οι συνθήκες που περιβάλλουν την καριέρα ή ενασχόλησή σας θα υποστούν τις μεγαλύτερες αλλαγές αυτή την περίοδο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αρκετές τροποποιήσεις επάνω σε αυτό το χώρο μέχρι να καταλήξετε οριστικά κάπου. Αλλαγές οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν ακόμα και τις συνθήκες ή τον ίδιο τον τόπο διαμονής σας. Νέοι, ασυνήθιστοι και πολύ πιθανόν ασυμβίβαστοι τρόποι διεύθυνσης και επαγγελματικής οργάνωσης θα σας βοηθήσουν στο να κυριαρχήσετε πολύ σύντομα. Για οριστικά θετικά αποτελέσματα όμως θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο.

Ταύρος

Τα αισθήματά σας, οι συναισθηματικές σας ανάγκες και επιθυμίες για συνύπαρξη καθώς επίσης και η αίσθηση της ιδιοκτησίας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους αυτόν τον καιρό. Δώστε περισσότερη προσοχή στην οικογένειά σας στις προσωπικές σας σχέσεις και στην ιδιωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Πολλά πράγματα από αυτά που κάνετε ή προσπαθείτε να επιβάλλετε στους άλλους ίσως να μην έχουν και τόσο θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα από τις υπερβολικές σας φιλοδοξίες και να προσπαθήσετε να δείτε και τις πραγματικές ανάγκες των άλλων που σας περιβάλλουν πριν είναι αργά. Προσέξτε την συμπεριφορά σας μέσα στο σπίτι σας.

Καρκίνος

Έχετε πολλές ιδέες τις οποίες θέλετε, κατά κάποιο τρόπο να τις προωθήσετε. Η αλήθεια είναι πως δεν διαλέξατε κατάλληλη ημέρα και θα πρέπει ίσως να περιμένετε λίγο. Πιο κατάλληλη ημέρα θα ήταν να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ένα μέρος από τον εαυτό σας ή να ωφεληθείτε μέσω της δημιουργικότητάς σας στον χώρο της μάθησης. Μία τελευταία τάση σας για υπερβολικά έξοδα θα πρέπει να την συγκρατήσετε, έστω και αν πρόκειται για το σπίτι σας γιατί αργά η γρήγορα θα έρθετε σε κάποια σύγκρουση με τον σύζυγο/σύντροφο για αυτό το θέμα. Αύξηση αυτοπεποίθησης και μεγάλη πιθανότητα αν βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς να την αποκτήσετε. Στην περίπτωση όμως που έχετε ήδη να περιμένετε κάποιες απρόσμενες ευχάριστες αλλαγές. Μία καλή ημέρα για τις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Λέων

Η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάτι θα είναι έντονη και θα εκδηλωθεί στον υλικό καθώς και στο συναισθηματικό τομέα. Η έννοια «έχω» θα ενδυναμωθεί ως αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να αυξήσετε τα προσωπικά σας αγαθά. Το ενδιαφέρον σας για τα υλικά πράγματα ίσως σας φέρει σε επαφή με πρακτικά άτομα και πιθανότατα να συνάψετε δημιουργικές και παραγωγικές σχέσεις. Μερικές όμως από αυτές τις σχέσεις ίσως να μην προσδοκούν τα ίδια πράγματα με σας.

Παρθένος

Αυτή η ημέρα σας επιφυλάσσει κάποιες δοκιμασίες και πρέπει να περιμένετε συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις με κάποια άτομα. Βέβαια, οτιδήποτε σας υποβάλλει σε δοκιμασία, ίσως προέρχεται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Αν όμως είχατε «σπείρει» σωστά, τότε η συγκομιδή θα είναι καλή.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Σκορπιός

Δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φροντίδα των άλλων, είναι ευνοϊκές. Θα νιώθετε, μερικές φορές, πίεση από την οικογένειά σας που άλλοτε θα σας δίνει θάρρος και άλλοτε θα σας κουράζει. Επίσης, πρέπει να περιμένετε κάποιες αυξομειώσεις στα έσοδά σας. Η ευαισθησία και η επιθυμία σας να έλθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό, θα είναι αυξημένες. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και προσπαθήστε να κατανοήσετε τι θέλει να σας πει. Έχετε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας.

Τοξότης

Αντίθετα, μπορεί να δεχτείτε αναγνώριση ή αν έχετε πρόσβαση σε κάποιους κύκλους να δεχτείτε μια πρόταση για κάποια θέση. Αύξηση στα εισοδήματά σας θα συνοδεύεται απαραίτητα με αύξηση ευθυνών. Αναγνώριση. Προσπαθήστε αυτή την χρονική ημέρα να γίνετε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις και τα χρέη χωρίς να αισθάνεστε καταπιεσμένοι ή μπλοκαρισμένοι.

Αιγόκερως

Ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή σας που πηγαίνουν όπως θα θέλατε, υπάρχει μια έντονη επιθυμία για αλλαγή. Θα έχετε την εντύπωση πως η ενασχόλησή σας δεν σας γεμίζει αισθηματικά ή ότι στέκεται εμπόδιο στις υψηλότερες φιλοδοξίες σας. Η ισχυρή σας επιθυμία να ξεκινήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό θα είναι πολύ μεγάλη αλλά μια επαναξιολόγηση της κατάστασης δεν θα ήταν και άσχημη. Ίσως σας βοηθήσει στο να αποφύγετε κάποια προβλήματα στο μέλλον.

Υδροχόος

Η καριέρα σας, η υπόληψη και οι περισσότερο προσωπικοί σας στόχοι βρίσκονται σε άνοδο. Πρωταρχικά μέσω της πρωτοβουλίας σας και της επιθυμίας να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας για τις προσπάθειες των τελευταίων ετών. Νιώθετε ένα κύμα θετικής ενέργειας. Ανώτεροι ή άνθρωποι με κάποια θέση στην κοινωνία θα σας προσέξουν σήμερα και φαίνεται πως θα σας βοηθήσουν απεριόριστα στο να εκπληρώσετε κάτι για το οποίο αγωνίζεστε αρκετό καιρό. Δημόσια αναγνώριση για την δουλειά σας και την μοναδική προσωπική συνεισφορά σας στον κόσμο είναι πολύ πιθανή. Η καριέρα σας φτάνει στον αποκορύφωμα ή σε πολύ υψηλό σημείο, πράγμα που θα σας κάνει να αποκτήσετε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Ίσως να αισθάνεστε ευγνώμονας απέναντι στους γονείς σας οι οποίοι σας δίδαξαν το πώς να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες τις ζωής μόνοι σας. Άλλωστε οι καταστάσεις που θα περιβάλλουν αυτό τον Μήνα θα σας κάνουν τουλάχιστον να το σκεφθείτε αυτό. Οι δυσκολίες όμως δεν θα λείψουν. Αποφεύγετε λίγο την υπερβολική κριτική απέναντι των άλλων και προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες τους πρώτα.

SHARE:

24Media Network