Bansko με το 18-24 Travel: Καθημερινές αναχωρήσεις για τις γιορτές

Bansko με το 18-24 Travel: Καθημερινές αναχωρήσεις για τις γιορτές

Με αυτές τις τιμές, σου κοστίζει περισσότερο να... μείνεις σπίτι.

Αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον δημοφιλέστερο χειμερινό προορισμό, ιδίως για την περίοδο των γιορτών, αποτελώντας την ίσως οικονομικότερη λύση για να ξεφύγει κανείς από τους ρυθμούς της πόλης. Το Bansko, άλλωστε, δεν είναι απλά ένα χιονοδρομικό: Είναι ένα ιδανικό μέρος διακοπών για χαλάρωση, διασκέδαση και ψώνια, ενώ παράλληλα μπορείς να αξιοποιήσεις τις πολύ καλές παροχές των ξενοδοχείων. Για αυτό και τα τελευταία χρόνια θεωρείται προορισμός “must”! Φέτος το Bansko γίνεται ακόμα πιο προσιτό, καθώς εκτός από τις εξαιρετικά καλές τιμές του έρχεται και χιλιομετρικά πιο κοντά μας!

 

Η παράδοση των τούνελ των Τεμπών, αλλά κι η ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα, μειώνει κατά πολύ τον χρόνο μετάβασης, ειδικά από Αθήνα. Εδώ να προσθέσουμε πως έχει παραδοθεί μέρος του αυτοκινητοδρόμου και μέσα στη Βουλγαρία. “Υπολογίζουμε τον χρόνο μετάβασης από Αθήνα για Bansko σε λιγότερο από 10 ώρες με τα νέα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων στάσεων του λεωφορείου στη διαδρομή” μας είπαν από το 18-24 Travel, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ελληνικό  tour operator για το Bansko. “Αυτό μας διευκολύνει στο να σχεδιάσουμε καθημερινές αναχωρήσεις από σχεδόν όλη την Ελλάδα, για την περίοδο 14/12 μέχρι τις 7/01”, προσθέτουν.

 

Βάσει λοιπόν τα παραπάνω, θα υπάρχουν γι’ αυτή την περίοδο καθημερινές αναχωρήσεις από τέσσερις οδικούς άξονες:

Αθήνα – Λαμια -Βόλος -Λάρισα -Κατερίνη σε συνδυασμό με Θεσσαλονίκη -Σέρρες
Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή – Ξάνθη -Καβάλα -Δράμα
Πάτρα -Μεσολόγγι -Αγρίνιο -Αρτα -Πρέβεζα -Γιάννενα -Γρεβενά – Κοζάνη

Με τα νέα δεδομένα, η αύξηση προσέλευσης ειδικά από τη Νότια Ελλάδα ίσως ξεπεράσει και το 50%, καθώς σε αυτές τις τιμές και κυρίως με αυτό το value for money είναι αδύνατο για τους εκδρομείς να βρουν εφάμιλλο επίπεδο σε άλλον προορισμό. Και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, για ένα τετραήμερο την περίοδο των Χριστουγέννων (μαζί με τη μεταφορά από Αθήνα) οι τιμές ξεκινάνε από τα 102€! Ακόμη και στο πεντάστερο και υπερπολυτελές Premier Mountain Resort, το αντίστοιχο πακέτο, με αναχώρηση στις 22/12 από Αθήνα είναι μόλις 157€ το άτομο! Αν ωστόσο επιλέξουμε κάποιο Σ/Κ λίγο νωρίτερα, στις αρχές Δεκέμβρη, οι τιμές σε τετράστερα ξενοδοχεία μαζί με μεταφορά και δύο διανυκτερεύσεις, ξεκινάνε από 49€!

Τώρα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί σύμφωνα με τους επαγγελματίες του χώρου και όχι μόνο, το Bansko προβλέπεται πως  φέτος θα αποτελέσει τον Νο1 χειμερινό προορισμό.

*Δείτε αναλυτικά ξενοδοχεία και τιμές εδώ



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα