Η κρυφή παραλία-προπύργιο των γυμνιστών στην Αττική

Η κρυφή παραλία-προπύργιο των γυμνιστών στην Αττική

Μια πτήση... χωρίς "ντροπή" πάνω από μια κρυφή γωνιά για γυμνιστές στη Βόρεια Αττική, περίπου 60 χλμ από την Αθήνα. Πώς θα φτάσετε μέχρι εκεί ακούγοντας (ιδανικά) Τόνι Σφήνο.

Πετάμε πάνω από την "παραλία των γυμνιστών" στη Ραμνούντα που απλώνεται ακριβώς κάτω από το Ιερό της Ραμνουσίας Νεμέσεως.

Βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα και στην ουσία η περιοχή φιλοξενεί πολλές διαδοχικές παραλίες και ορμίσκους με βότσαλο, απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, καθώς απαιτείται πεζοπορία για να προσεγγιστούν.

ADVERTISING

Είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λουόμενους που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στη φύση κάνοντας γυμνισμό. Πολλοί επιλέγουν άλλωστε να κατασκηνώσουν στους ορμίσκους, μακριά από τα φώτα της πόλης και τον "πολιτισμό".

Απολαύστε την πτήση του haanity:

Η πρόσβαση στην παραλία κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ραμνούντα απαιτεί αντοχές, γι' αυτό και οι επισκέπτες που φτάνουν για το μπάνιο τους, είναι ελάχιστοι. Ίσως και να αποτελεί την αγαπημένη "κρυψώνα" για γυμνιστές εντός Αττικής. Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο όλοι γύρω σας θα είναι γυμνοί. Κοινώς, αν πάτε, θα πρέπει να "πετάξετε" κι εσείς τα ρούχα σας ολοκληρωτικά.

Πώς θα πάτε: Με πορεία προς το Γραμματικό στρίψτε δεξιά λίγο πριν το χωριό, στην ταμπέλα που αναγράφει "Λιμνιώνας". Συνεχίστε με προσοχή στον απότομο χωματόδρομο μέχρι την πινακίδα που δείχνει αριστερά προς "Σέσι". Στη συνέχεια στρίβετε δεξιά όπου μια απότομη κατηφόρα θα σας οδηγήσει στην εκκλησία όπου θα παρκάρετε και θα κατευθυνθείτε προς την ακτή.

Αν δεν έχετε αυτοκίνητο θα πρέπει να πάτε με το ΚΤΕΛ μέχρι τη στάση "Αγία Μαρίνα" και από εκεί να περπατήσετε περίπου τρία χιλιόμετρα.

Η κρυφή παραλία-προπύργιο των γυμνιστών στην Αττική

Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι "Σελώσου" του Τόνι Σφήνου κατόπιν σχετικής άδειας χρήσης από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Ολυμπία όπως λίγοι τη γνωρίζουν

Ποσείδι : Η αμμόγλωσσα - σύμβολο της Χαλκιδικής

Η χερσόνησος των επωνύμων με τις ακριβότερες βίλες στην Ελλάδα

Χρυσή: Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος στην άκρη της Ελλάδας

SHARE:

24Media Network