Κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ οι Αθηναίοι για το Πάσχα

Αυτοκίνητα κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας την Μεγ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Αυτοκίνητα κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας την Μεγ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης είχαν φύγει από τις Εθνικές Οδούς 43.000 εκδρομείς. Επι ποδός η τροχαία λαμβάνοντας έκτακτα μέτρα

Αυξημένη είναι η κίνηση στις εξόδους και των δύο Εθνικών Οδών, Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου από το πρωί, καθώς μέχρι το απόγευμα και αύριο το πρωί, αναμένει η Τροχαία Αττικής την κορύφωση της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Ήδη από το πρωί έως και το μεσημέρι και από τις δύο Εθνικές Οδούς είχαν περάσει από τα Διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών αντίστοιχα, 43.000 οχήματα και συγκεκριμένα 16.500 από την Εθνικής Οδό Αθηνών-Λαμίας και 26.500 από την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Ιδιαίτερες ουρές στα Διόδια δεν σχηματίζονται και σε γενικές γραμμές αν και με αυξημένη κίνηση η έξοδος γίνεται με συνεχή ροή οχημάτων.

ADVERTISING
Αυτοκίνητα κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας την Μεγ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Αυτοκίνητα κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας την Μεγ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Πρόσθετα, από σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη και τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας. Υπενθυμίζεται, ότι ισχύουν μέτρα απαγόρευσης κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου. Για σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου ισχύει απαγόρευση για το ρεύμα εξόδου και από τις15:00 έως 22:00 και αύριο Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου για το ρεύμα εξόδου και τις 06:00 έως 16:00:

- Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.

- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000).

- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

- Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).

- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προσοχή στο πασχαλινό ταξίδι. Ποια νέα τμήματα παραδόθηκαν στην κυκλοφορία

Με καλό καιρό η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα και το ψήσιμο του οβελία

SHARE:

24Media Network