Πηγαίνουμε Bansko με το 18-24.gr

Πηγαίνουμε Bansko με το 18-24.gr
Το Bansko στη Βουλγαρία Bansko, Bulgaria - December, 12, 2015: Bunderishka polyana, restaurant, cafe, ski lift, mountains panorama with pine trees, people at Bansko ski resort

Ένας πανέμορφος χειμερινός προορισμός σε απόσταση αναπνοής από τη χώρα μας.

Και φέτος το χειμώνα ένας είναι ο απόλυτος προορισμός…το Bansko! Σε απόσταση αναπνοής από τη χώρα μας, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων τουριστών. Οι υψηλές παροχές διαμονής που προσφέρει, το ποιοτικό φαγητό, η διασκέδαση και φυσικά όλα αυτά σε συνδυασμό με τις τόσο προσιτές τιμές, το έχουν φέρει στην πρώτη θέση της λίστας στην επιλογή χειμερινών προορισμών.

Το Bansko στη Βουλγαρία Winter view of the ski area in Bansko, Bulgaria from the town

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το www.18-24.gr η μοναδική πλατφόρμα κρατήσεων που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, έχει ετοιμάσει ήδη τις καλύτερες επιλογές στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και αυτό χάρη στις αποκλειστικές συνεργασίες που διατηρεί στην περιοχή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον βασικό πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στο δημοφιλή προορισμό. Διατηρεί πετυχημένες συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με καταλύματα, οι οποίες μάλιστα πήγαν φέτος ένα βήμα παραπάνω, όπως μας εξηγεί ο CEO Γιώργος Καρανάσιος.

Σταθερά τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, 3,4 και 5 αστέρων. Φέτος δε μιλάμε απλά για συνεργασίες, αλλά για αποκλειστικότητα! Μετά τις επιτυχημένες και σταθερές συνεργασίες μας με καταλύματα στην περιοχή, η αποκλειστικότητα ήταν μονόδρομος. Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ήδη διαθέσιμα ξενοδοχεία, που για συγκεκριμένες περιόδους (από 1 Δεκεμβρίου ως 7 Ιανουαρίου) έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το 18-24.gr. Αυτό σημαίνει πως έχουμε εξασφαλίσει εξαιρετικά χαμηλές τιμές, που δεν θα μπορεί κανείς να βρει πουθενά αλλού στην ελληνική αγορά, αλλά ούτε καν διαθεσιμότητες αν δεν κάνει την κράτησή του αποκλειστικά από το 18-24.gr“.

Το Bansko στη Βουλγαρία Bansko, Bulgaria - March 4, 2016: Ski resort Bansko, Bulgaria aerial view, skiers on lift, people skiing on slopes, town panorama

Το μοναδικό διδικτυακό travel agency που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών συνεργάζεται για την ελληνική αγορά με το Premier Luxury Mountain Resort, το ιδιαίτερα δημοφιλές resort 5 αστέρων, το Maria Antoaneta Residence 4*, το Aspen Apart Hotel ακριβώς απέναντι από τα lift του χιονοδρομικού, ένα πολύ καλής ποιότητας τριάστερο ξενοδοχείο, το Dream Hotel, αλλά και τη δοκιμασμένη και οικονομική λύση του Bojur & Bojurland Complex, γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν έστω ένα τριήμερο στο Bansko, με ποσά που δεν ξεπερνούν τα 60€ ανά άτομο. Μερικές ακόμα από τις συνεργασίες του είναι με το τετράστερο Perun Lodge, ένα ξενοδοχείο με ιδιαίτερη ζήτηση στο ελληνικό κοινό και πρώτο στην προτίμηση μεταξύ των Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων όπως και με το δημοφιλές Bansko Spa & Holidays αλλά και δυο μικρότερες μονάδες όπως το Hotel Rodina και το Pirina Club, τα οποία πέρα απο τη συνεργασία με την ελληνική αγορά, έχει και την πλήρη εκμετάλλευση του συνόλου των δωματίων.

Ο όγκος των επισκεπτών στο Bansko είναι μεγάλος και όπως όλα δείχνουν, φέτος οι πελάτες της δημοφιλούς πλατφόρμας που θα επιλέξουν αυτό το χειμερινό προορισμό, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000. Για το λόγο αυτό και για την ακόμα πιο εύκολη μετακίνηση των πελατών του, το www.18-24.gr προγραμματίζει καθημερινές αναχωρήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, για την περίοδο 13 Δεκέμβρη μέχρι 7 Γενάρη και συγκεκριμένες αναχωρήσεις, με αφετηρίες την Πάτρα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κοζάνη Γρεβενα και Βέροια. Τα τελευταία χρόνια το Bansko αποτελεί την ιδανική λύση για οικονομικές και σύντομες χειμερινές αποδράσεις.

Και με τα ολοκληρωμένα πακέτα του www.18-24.gr γίνεται ακόμα πιο εύκολο αυτό αρκεί να θυμάστε ότι όσο πιο νωρίς κάνετε την κράτησή σας τόσο πιο χαμηλές τιμές θα πετύχετε!







Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα