Τρία νέα δρομολόγια βάζει η Volotea από την Αθήνα

Τρία νέα δρομολόγια βάζει η Volotea από την Αθήνα
ILIFILMS

Το 2019 εγκαινιάζει νέα δρομολόγια προς Στρασβούργο, Ντουμπρόβνικ και Ρόδο, και αυτή τη χειμερινή περίοδο θα πετά προς Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Βενετία.

Το να έχει βάση σε έναν προορισμό, μια αεροπορική εταιρεία, της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να επεκταθεί σε δρομολόγια. Η Volotea, από τον Μάιο του 2018 που έβαλε βάση στη Αθήνα, μετέφερε έως σήμερα 300.000 επιβάτες στην Αθήνα, τριπλάσιους από το 2017, με τη μέση πληρότητα να αγγίζει το 95%. Ειδικότερα τον Αύγουστο οι πτήσεις της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν με 100% πληρότητα.

Τώρα, η εταιρεία προσθέτει για το 2019 τρία νέα δρομολόγια από την Αθήνα, προς Στρασβούργο, Ρόδο και Ντουμπρόβνικ, με 580.000 θέσεις επιπλέον, αυξάνοντας την προσφορά θέσεων κατά 67%. Τα νέα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:

- Ρόδος: Από τον Απρίλιο, 35.750 θέσεις και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

ADVERTISING

- Ντουμπρόβνικ: Από τον Απρίλιο, 14.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

- Στρασβούργο: Από τον Ιούνιο, 5.000 θέσεις και μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Τετάρτη.

Επίσης, σε συνέχεια της επιτυχίας των συνδέσεων με τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο, τη Μύκονο και τη Βενετία, τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας χειμερινής περιόδου.

Πλέον, ηVolotea θα εξυπηρετεί από την Αθήνα 10 προορισμούς συνολικά: 4 εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), 4 στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα και Βερόνα), έναν στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ) και έναν στη Γαλλία (Στρασβούργο).

Το 2019, η Volotea θα υπερδιπλασιάσει τη διαθεσιμότητα θέσεων για τη χειμερινή περίοδο, προσφέροντας συνολικά 160.000 θέσεις για το αεροδρόμιο της Αθήνας, κατά το πρώτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Για να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα, η εταιρεία θα έχει και δεύτερο Boeing 717 μόνιμα στη βάση της Αθήνας, και θα προσλάβει 25 άτομα ακόμα, φθάνοντας συνολικά τους 55 εργαζόμενους.

«Η απόφαση της Volotea να δημιουργήσει το Μάιο βάση στο αεροδρόμιό μας υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας, προσφέροντας παράλληλα στους επιβάτες μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών, τόσο στο διεθνές δίκτυο, όσο και στο δίκτυο του εσωτερικού. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρεία ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στο αεροδρόμιό μας, με νέα δρομολόγια και με ένα δεύτερο αεροσκάφος βάσης στην Αθήνα, από την επόμενη θερινή περίοδο. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της Voloteaστην αγορά μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία,» επισήμανε ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης.

SHARE:

24Media Network