Cyberpunk 2077: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του μέχρι τον Σεπτέμβριο

Cyberpunk 2077: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του μέχρι τον Σεπτέμβριο
Cyberpunk 2077 — Official E3 2019 Cinematic Trailer Youtube

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να γίνει το τελικό "λουστράρισμα". Αγωνία για τους gamers.

Σειρά της CD Projekt RED να στεναχωρήσει τους gamers. Η δημιουργός του πολυαναμενόμενου Cyberpunk 2077 ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το τελικό «λουστράρισμα». Εκτός, όμως, από την αναβολή, η εταιρεία ανέφερε πως δεν σκοπεύει (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση) να βελτιστοποιήσει το παιχνίδι για τα επερχόμενα Xbox Series X και PS5.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου το παιχνίδι είναι ολοκληρωμένο και playable. Παρόλα αυτά, έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά για να μπορέσουμε να το βγάλουμε σε κυκλοφορία. Η Night City είναι τεράστια, γεμάτη ιστορίες, περιεχόμενο και μέρη για να επισκεφτείς. Αυτό το τεράστιο μέγεθος και η πολυπλοκότητα του Cyberpunk 2077 απαιτούν χρόνο για να τελειοποιηθούν.

Σύμφωνα με το techgear, το Cyberpunk 2077 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για Windows PC, PS4 και Xbox One. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο το single-player campaign, ενώ μελλοντικά θα δούμε και multiplayer mode.

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, εν έτει 2077, στη Night City. Ο χαρακτήρας σας θα έχει την ονομασία V, με την επιλογή φύλου να είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες που θέλετε να αναβαθμίσετε, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της. Ακόμη, η εταιρεία ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay (στην πορεία μπορείς να γίνεις Solo, Techie ή Netrunner ή/και όλα μαζί).

Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση, εσείς και οι φίλοι σας με το όνομα Jackie Welles και T-Bug θα κληθείτε να βρείτε ένα χαμένο πρόσωπο, πολεμώντας συμμορίες στην προσπάθεια σας. Μία από αυτές τις συμμορίες είναι οι Scavengers, οι οποίοι απαγάγουν πολίτες για να πάρουν τα όργανα τους.

Από πλευράς gameplay θα δούμε “bullet time” λειτουργία όπως στο Max Payne σε συνδυασμό με “γλίστριμα” για δημιουργία δραματικού εφέ στη μάχη. Θα υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίστευτες καταδιώξεις, ποολλά διαφορετικά όπλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα και διάφορα φάρμακα που ενισχύουν τις δυνατότητες.

Να προσθέσουμε ότι ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να βελτιώσει διάφορες ικανότητες για τη μάχη σώμα με σώμα και όχι μόνο, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούρια όπλα όσο εξελίσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version