Cyberpunk 2077: Ξεπέρασε τα 13 εκ. πωλήσεις παρά τα προβλήματα

Cyberpunk 2077: Ξεπέρασε τα 13 εκ. πωλήσεις παρά τα προβλήματα

Το γνωστό video game συνεχίζει τις "τρελές" του πωλήσεις, με την απόσυρσή του λόγω προβλημάτων από τη Sony να μην επιβραδύνει τους ρυθμούς με τους οποίους φεύγουν τα αντίτυπα.

Η επεισοδιακή κυκλοφορία του πολύπαθου Cyberpunk 2077 έχει διχάσει τους gamers παγκοσμίως, ενώ έχει φέρει και τη δημιουργό CD Projekt RED σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η μετοχή της κατρακυλά και εικάζεται πως θα ακολουθήσει πιθανότατα ομαδική αγωγή από τους επενδυτές της.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το techgear το Cyberpunk 2077 έχει καταφέρει να πουλήσει ήδη περισσότερα από 13 εκατομμύρια αντίτυπα σε ψηφιακή και φυσική μορφή σε όλες τις πλατφόρμες, αν και συμπεριλαμβάνονται στο νούμερο αυτά για τα οποία ζήτησαν ορισμένοι gamers τα λεφτά τους πίσω.

Είναι εμφανές ότι η CD Projekt RED δέχτηκε πολύ μεγάλες πιέσεις προκειμένου να βγάλει το Cyberpunk 2077 στην αγορά, ακόμη και αν δεν το είχε τελειοποιήσει (όπως αποδείχτηκε άλλωστε). Θεωρείται δεδομένο, πάντως, ότι θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τα patch που ετοιμάζει η εταιρεία.

Η απόσυρση του παιχνιδιού από τη Sony

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η Sony ανακοίνωσε ότι αποσύρει το πολυπόθητο Cyberpunk 2077 από τα καταστήματα PlayStation σε όλο τον κόσμο, αναφέροντας ζητήματα «ικανοποίησης πελατών», μετά από παράπονα για σφάλματα, συμβατότητα και ακόμη και κινδύνους για την υγεία.

«Η SIE (Sony Interactive Entertainment) προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, επομένως θα αρχίσουμε να προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους παίκτες που έχουν αγοράσει το Cyberpunk 2077 μέσω του PlayStation Store», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της.

“Η SIE θα αφαιρέσει επίσης το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store μέχρι νεωτέρας”.

Ο κατασκευαστής του Cyberpunk 2077, CD Projekt RED, με έδρα τη Βαρσοβία, ζήτησε συγγνώμη και δεσμεύτηκε να “διορθώσει σφάλματα” με διορθωτικές επεμβάσεις τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ενώ προσφέρει επίσης επιστροφές χρημάτων σε παίκτες που δεν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.

Η υπόθεση

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, εν έτει 2077, στη Night City. Ο χαρακτήρας σας θα έχει την ονομασία V, με την επιλογή φύλου να είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες που θέλετε να αναβαθμίσετε, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της. Ακόμη, η εταιρεία ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay (στην πορεία μπορείς να γίνεις Solo, Techie ή Netrunner ή/και όλα μαζί).

Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση, εσείς και οι φίλοι σας με το όνομα Jackie Welles και T-Bug θα κληθείτε να βρείτε ένα χαμένο πρόσωπο, πολεμώντας συμμορίες στην προσπάθεια σας. Μία από αυτές τις συμμορίες είναι οι Scavengers, οι οποίοι απαγάγουν πολίτες για να πάρουν τα όργανα τους.

Από πλευράς gameplay θα δούμε “bullet time” λειτουργία όπως στο Max Payne σε συνδυασμό με “γλίστριμα” για δημιουργία δραματικού εφέ στη μάχη. Θα υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίστευτες καταδιώξεις, ποολλά διαφορετικά όπλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα και διάφορα φάρμακα που ενισχύουν τις δυνατότητες.

Να προσθέσουμε ότι ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να βελτιώσει διάφορες ικανότητες για τη μάχη σώμα με σώμα και όχι μόνο, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούρια όπλα όσο εξελίσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα