Διέρρευσαν τα νέα Galaxy Z της Samsung

Διέρρευσαν τα νέα Galaxy Z της Samsung
Διέρρευσαν φωτογραφίες των Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3, των smartphones που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Samsung, προς τα τέλη του Αυγούστου. Twitter

H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Z, προς τα τέλη του Αυγούστου. Οι διαρροές ενημερώνουν για τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στα τηλέφωνα που 'διπλώνουν'. Μια φέρεται να είναι η μείωση της αρχικής τιμής.

O Έβαν Μπλας είναι καταχωρημένος στη συνείδηση των πιστών οπαδών των τεχνολογικών νέων ως leaker. Δηλαδή, ως έγκυρος και έγκριτος ‘διακινητής πληροφοριών’ που αφορούν προϊόντα, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Η τελευταία αποκάλυψη ήταν σχετική με το Galaxy Z Flip 3 και το Galaxy Z Fold 3, τα οποία αναμένεται να ‘βγουν’ στην αγορά προς τα τέλη του Αυγούστου. Όπως επισήμαναν, όσοι χρησιμοποίησαν την αποκάλυψη του Μπλας “κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, έως ότου κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις η Samsung”.

Το νέο Galaxy Z Flip 3 ‘διπλώνει’ όπως και ο ‘πρόγονος’ του. Έχει εξωτερική οθόνη 1.9 ιντσών, δυο 12ΜP αισθητήρες (ένας είναι ο κανονικός και ο άλλος έχει υπερευρεία κάμερα). Έχει υποδοχή για USB-C και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στη δεξιά πλευρά. Η ‘τσάκιση’ της οθόνης είναι πιο διακριτική και το γυαλί βελτιωμένο, ώστε να προστατεύει από γρατσουνιές. Στο εσωτερικό η οθόνη είναι 6.7 ιντσών, πιθανότατα OLED και κάμερα για selfie 10MP. Οι ειδικοί εκτίμησαν πως με αυτό το μοντέλο θα είναι πιο εύκολο το τσεκάρισμα των ειδοποιήσεων και η λήψη φωτογραφιών, όταν είναι ‘διπλωμένο’ το τηλέφωνο. Οι έχοντες γνώση λένε επίσης, πως η τιμή θα είναι χαμηλότερη του προηγούμενου μοντέλου (από 1200 δολάρια σε 999).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα