Disco Elysium: Ανακοινώθηκε το hardcore mode για το εξαιρετικό video game

Disco Elysium: Ανακοινώθηκε το hardcore mode για το εξαιρετικό video game

Το hardcore mode του Disco Elysium δυσκολεύει τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού και όχι τις δυνατότητες των αντιπάλων με αποτέλεσμα η αποτυχία να έρχεται πολύ πιο εύκολα.

Το Disco Elysium είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν κάνει την έκπληξη τους τελευταίους μήνες, ως ένα ιδιαίτερο RPG που συνδυάζει στοιχεία από διάφορα είδη gaming. Οι gamers το έχουν αγκαλιάσει και η δημιουργός ZA/UM σκοπεύει να τους ευχαριστήσει με την προσθήκη του hardcore mode που φέρνει ορισμένα νέα στοιχεία και υποστήριξη για ultra-wide screen οθόνες.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, το hardcore mode του Disco Elysium δυσκολεύει τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού και όχι τις δυνατότητες των αντιπάλων, όπως θα περίμενε κανείς, με αποτέλεσμα η αποτυχία να έρχεται πολύ πιο εύκολα αν δεν υπολογίζεις καλά τις κινήσεις σου. Για παράδειγμα, ο εξοπλισμός σου περιλαμβάνει πλέον σύστημα βαθμολόγησης, οι διαδρομές που επιλέγεις να ακολουθήσεις καθορίζουν σημαντικά την εξέλιξη της υπόθεσης, οι διαθέσιμοι πόροι είναι σημαντικά πιο περιορισμένοι και γενικότερα το παιχνίδι σε τιμωρεί σε κάθε ευκαιρία.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους το έχουν παίξει να επιστρέψουν και πάλι σε αυτό για να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις, ενώ όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν μαζί του μέχρι σήμερα, τότε θα έχουν έναν παραπάνω λόγο για να το κάνουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα